Lufthansa gruppens flyselskaber indfører fleksible muligheder for ombooking

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Lufthansa gruppen følger trop med konkurrenterne og indfører fleksible muligheder for ombooking.

Mulighederne gælder følgende situationer:

  • Omfattende bestemmelser for ombooking uden gebyr
  • Nye billetter købt frem til 31. marts kan ombookes gratis én gang
  • Allerede bestilte flyrejser med afgang frem til den 30. april kan ombookes gratis én gang frem til den 31. december

Flyselskaberne i Lufthansa Group – Lufthansa, Swiss, Austrian Airlines, Brussels Airlines og Air Dolomiti – indfører med omgående virkning mere fleksible muligheder for at ombooke flyrejser. De nye vidtgående regler vedrørende ombooking gælder både eksisterende og kommende bookinger på verdensplan.

Generelle ombooking-muligheder for fremtidige bestillinger

Fra nu af og frem til den 31. marts giver flyselskaberne i Lufthansa Group grundlæggende afkald på gebyrer for ombooking på verdensplan og tilbyder en mulighed for at ombooke alle nybestilte flyvninger én gang – uanset de normalt gældende betingelser for ombooking. Det betyder, at passagerer kan ombooke nybestilte billetter en gang til en anden afrejsedato til og med den 31. december 2020.

Mulighed for at ombooke allerede bestilte flyrejser

De nye regler for allerede bestilte flyrejser gælder for alle flyrejser på verdensplan, som er blevet booket inden den 5. marts, og som har afrejsedato frem til den 30. april 2020. Passagerer kan nu ombooke en gang uden ombookingsgebyr til en ny afrejsedato frem til den 31. december 2020 uafhængigt af betingelserne for ombooking.

For begge nye afkaldsregler gælder: Afgangs- og ankomstlufthavn skal være identiske. Hvis den oprindelige pris for flybilletten ikke længere er tilgængelig, skal der betales for differencen. Ombooking skal finde sted før den oprindelige afrejsedato.

Med de nye afkaldsregler imødekommer flyselskaberne i Lufthansa Group Airlines flere kunders ønske om at gøre deres rejseplaner mere fleksible i lyset af de usædvanlige omstændigheder pga. udbredelsen af coronavirus.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *