Lufthansa laver 5 nye lounges i München

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Lufthansa har valgt at placere fem nye lounges i den nye del af München lufthavn.

En af lufthansas helt store hub-lufthanve er München. Mange fly til nær og fjern letter herfra hver dag, og Lufthansas dominans i lufhavnen kan allerede mærkes den dag i dag. Lufthansa har dog besluttet at gøre denne dominans endnu mere synlig, ved at tilføje fem ekstra lounges i den nye “satellit” der åbner i april 2016.

De nye lounges vil bestå af en First Class lounge, med samme fordele som den allerede eksisterende First Class lounge i München, hvilket blandt andet involverer paskontrol i loungen, og chaufførservice helt til rampen hvor ens fly holder.

Desforuden vil der blive placeret en business- og en senatorlounge på hver side af schengenområdet. Alle lounges vil få panoramaudsigt over platformen, og være placeret centralt for alle gates.

Med de nye lounges, vil antallet af Lufthansa-lounges i München være 10, og det er klart noget der vil kunne mærkes for rejsende!

Det bliver spændende at se de nye lounges i München. Ekspansionen af antallet af lounges, opfattes som et klart signal fra Lufthansa om, at de værdsætter deres bedste kunder i høj grad!Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *