Lufthansa: Nye ruter fra München

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Så er der godt nyt til vintertrætte turister, der gerne vil flyve med Lufthansa fra München til sydens sol.

Lufthansa vil har lige offentliggjort, at selskabet vil introducere 4 nye non-stop destinationer fra München. Lufthansa vil fra slutningen af oktober 2020 tilbyde fire nye feriedestinationer fra München: Den græske by Thessaloniki samt tre Kanariske Øer.

Fire afgange til de Kanariske øer.

Fire gange om ugen letter flyet mod de Kanariske øer – solskinsøerne i Atlanterhavet. Disse ruter betjenes af en Airbus A321.

  • hver lørdag og søndag flyver Lufthansa til Tenerife
  • lørdag flyver Lufthansa til Fuerteventura
  • søndag står Gran Canaria på afgangstavlerne i München

Med de nye forbindelser til Tenerife, Fuerteventura og Gran Canaria vil Lufthansa fremover tilbyde direkte fly til de tre største af de syv Kanariske Øer. Det milde klima gør den spanske øhav til en attraktiv feriemål, selv om vinteren.

Ny rute til Thessaloniki

I efteråret begynder Lufthansa også at flyve til den populære græske feriedestination Thessaloniki med en Airbus A320. Der er afgang fra München tre gange om ugen, nemlig hver tirsdag, torsdag og lørdag. Den næststørste by i Grækenland lokker både med fantastiske strande, men også med sin historiske gamle bydel, der er et ideelt mål for en bytur.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig brat på vores tyske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *