Lufthansa & SWISS øger på Mellemøsten

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Lufthansa og SWISS mærker en stigende efterspørgsel på rejser til Mellemøsten og øger derfor antallet af flyvninger.

For blot et par dage siden offentliggjorde Lufthansa koncernen sin plan for vinterens flyvninger. Da der er en del efterspørgsel på billetter til Mellemøsten, vil Lufthansa og SWISS øge deres aktivitet på ruterne fra Frankfurt og Zürich til Dubai. Derudover vil der komme en ny direkte rute til Muscat.

Lufthansa vil tilbyde op til 5 afgange om ugen

Lufthansa vil øge frekvensen fra fire til fem ugentlige returflyvninger mellem Frankfurt og Dubai. Dette vil ske allerede i indeværende måned.

Lufthansa increases flights to dubai

Derudover vil SWISS igen begynde at flyve mellem Zürich og Dubai tre gange om ugen. Ruten genopstartes den 29. oktober 2020. Den nye SWISS rute mellem Zürich til Dubai betjenes tirsdage, torsdage og lørdage. Flyet afgår fra Zürich kl. 21.50 og ankommer den følgende dag kl. 07.00.

Ruten fra Dubai til Zürich flyves mandag, torsdag og lørdag. Flyet afgår fra Dubai kl. 01.55 med ankomst i Zürich kl. 06.10. Flyvningerne er indført som en del af Lufthansa Groups vinterplan for at imødekomme den fortsatte vækst i efterspørgslen efter interkontinentale rejser.

Ny direkte rute mellem Zürich og Muscat

SWISS og datterselskabet Edelweiss har i fællesskab ændret en eksisterende rute. SWISS har tidligere opererede en flyvning til Muscat fra Zürich med mellemlanding i Dubai. Denne vil blive erstattet af en direkte flyvning fra Zürich til Muscat. Den direkte rute bliver opereret af Edelweiss fra november 2020.

(c) Edelweiss

Flyrejser fra Zürich til Muscat er planlagt til fredag og søndag med returflyvning lørdag og mandag:

WK046/LX8046, ZRH-MCT, 21:30 – 07:00+1

WK047/LX8047, MCT-ZRH, 09:50 – 14:10

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Steffen Hager og bragt på vores amerikanske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *