Lufthansa tæller ned: Ny Airbus-æra lige om hjørnet

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Nedtællingen til leveringen af det mest moderne langdistancefly og det nyeste islæt i Lufthansa-flåden nærmer sig. Den 19. december får Lufthansa leveret det første af i alt 25 nye Airbus A350-900 fly.

19. december bliver en speciel dag for tyske Lufthansa. I løbet af dagen modtager selskabet nemlig det første eksemplar af i alt 25 hypermoderne Airbus A350-900 fly, der er konkurrent til Boeings 787 Dreamliner. Væsentligt ved flyet er, at det forurener 25 pct. mindre end tilsvarende fly i samme klasse, og det skulle også være ekstremt roligt ved takeoff.

csm_20161212_pm_countdown_a350_e5927bbfe0-765x420

Lufthansa overtager det nye fly i Toulouse den 19. december og to dage senere, 21. december flyves det til München, hvor A350’eren ankommer ud på eftermiddagen. Det er planen, at flyet herefter vil lave en række gæsteoptrædener i forskellige lufthavne i Tyskland, og i perioden før og umiddelbart efter juleferien skal Lufthansa-piloter udføre en række test med det avancerede fly – blandt andet take off- og landingsprocedurer.

Kom med på jomfrutur

A350-900 flyet sættes i kommerciel drift helt præcist den 10. februar, hvor det flyver fra München til Delhi. Men faktisk letter flyet allerede én dag tidligere med passagerer – og du kan komme med. Flyet foretager denne dag en tur fra München til Hamborg og tilbage igen, hvor flynørder kan købe billet og dermed blive blandt de første passagerer om bord på, hvad der kaldes verdens mest moderne langdistancefly.

ombord-a350-nedtelling
service-området for Business-rejsende på Airbus A350-900

Takeoff bliver kl. 10.30 med landing i Hamborg kl. 12.00. Passagererne vil returnere til München igen kl. 17.00, og prisen for en billet er omkring 1.330 kroner. Prisen er tur/retur inklusiv skatter og afgifter – og inkluderer også med modtagelse med morgenmad og boblevand før takeoff i München. Desuden lover Lufthansa et specielt arrangement ved gaten samt andre små finurligheder.

Måske på Business til “øko-pris”

Du kan bestille billetter til den særlige jomfrutur lige her. Og det er værd at bemærke, at hvis du er tidlig ude, så har du chancen for at flyve på Business eller Premium Economy for samme pris som traditionel økonomi-klasse til de 1.330 kroner. Men du skal ikke vente for længe. Billetsalget er nemlig startet i dag 13. december.

Lufthansa planlægger at lade 10 af de i alt 25 A350-900 få base i München. Hvor de resterende 15 skal placeres, har Lufthansa ikke taget stilling til endnu.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *