Lufthavn åbner lounge kun for børn og unge

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

En af verdens største leverandører af luftfartstjenester, dnata, har åbnet en ny lounge i Dubai International lufthavn. Den nye lounge er designet og lanceret udelukkende til børn, der rejser uden ledsagelse. Børnenes sikkerhed og komfort sikres af dnatas specialuddannede team i lufthavnen.

Den nye lounge ligger i Terminal 1 og er indrettet i levende farver, der appellerer til børnene. Ligesom der er masser af spil og underholdning for at holde de unge gæster beskæftiget hele dagen. Loungen er åben 24 timer og bemandet af erfarent, flersproget personale.

dnata beskæftiger over 70 dedikerede agenter, der arbejder tæt sammen med flyselskabets repræsentanter for at sikre, at uledsagede børn er i sikre hænder, de når gaten til tiden og får prioriteret boarding. dnata har set disse tjenester blive mere og mere populære i UAE i de seneste år. I 2018 hjalp dnata-holdet 8.000 uledsagede børn i Dubai International lufthavn – 27% mere end for fem år siden.

Vi har opnået tillid hos tusindvis af forældre med vores sikre og pålidelige tjenester til uledsagede mindreårige i de seneste år. Vi er glade for at tilføje mere værdi til vores tilbud og yderligere forbedre de unge passagerers rejseoplevelse ved at åbne vores nye lounge, der er specielt designet til at imødekomme behov af børn i alle aldre. Vores venlige team vil sørge for, at børnene får en hyggelig tid i vores nye lounge og har en glat og sikker passage gennem lufthavnen.

Steve Allen, Divisional Senior Vice President, UAE Airport Operations, dnata.

dnata leverer sine ydelser til uledsagede mindreårige til over 120 flyselskabspartnere i de to lufthavne i Dubai. Kunder kan kontakte deres flyselskab for at få flere oplysninger om ydelserne.

dnata har leveret luftfartstjenester i 60 år i UAE. Hver dag assisterer virksomhedens medarbejdere over 240.000 passagerer, flytter 2.000 tons last og forbereder 13.000 måltider til luften.

Foto: dnata

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *