Måske større toiletter på fly i fremtiden

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Kunne du godt tænke dig lidt mere plads når du skal bruge et toilet ombord? Så er dette et koncept at holde øje med.

Toiletter på fly er i forvejen ikke kendt for deres rummelighed, og det virker som om de blive mindre og mindre. Især på mindre fly, som f.eks. A319 eller Boeing 737, er pladsen knap. Hvis det er op til flydesigneren AirGo, vil det velkendte toilet ændre sig i fremtiden.

Rumligere toiletter på fremtidens fly

Manglende plads til albuer og hovedet er et velkendt fænomen, når man skal besøge et toilet ombord. Det er på ingen måde behageligt og bestemt ikke, hvis du rejser med begrænset mobilitet. Dertil er AirGo kommet med et nyt koncept. I fremtiden kunne toilettet på fly se meget mere rummeligt ud. Dette gør ikke kun flyveoplevelsen mere behagelig, det sikrer også, at personer i en kørestol kan komme på toilettet. Det nye AirGo-koncept gør det nemlig muligt, at komme ind og ud med rullestol.

De mere rummelige toiletter bruger dog lidt mere plads. Ifølge AirGO ville det dog ikke gå på bekostning af sædekapaciteten. I det nye koncept vil de gå til en 2-1-opsætning i business class på narrow body fly. Du kan se et eksempel på, hvordan det ser ud på billedet nedenfor.

Det nye AirGo-koncept opfylder også alle krav til toilettet i et fly. De bliver også strengere og strengere.

Konklusion

Hvis det er op til AirGo, vil toilettet i flyet være lidt mere rummeligt i fremtiden. Dette er meget mere behageligt, især for dem med en højde på mere end 1 m 80 og personer i en kørestol. AirGO er også meget kreativ med layoutet i selve flyet. Jeg er spændt på at se, hvordan Airbus og Boeing vil reagere på dette, og om eksisterende fly også vil blive tilpasset, hvilket vil betyde en stor forbedring.

Optagelser: AirGO

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Goffe de Boer og bragt på vores hollandske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *