DAT letter igen fra Midtjyllands Lufthavn

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Fra den 16. august er det igen muligt at flyve fra Midtjyllands Lufthavn til København med flyselskabet DAT. 

Ruten mellem Midtjylland og København har været lukket ned og opstartet ad flere omgange pga. Corona pandemien. Fra den 16. august er det igen muligt at flyve med DAT fra Midtjyllands Lufthavn til København og retur.

Fast ruteforbindelse 

Ruten har være på standby ad flere omgange og derfor vil jeg gerne slå fast, så ingen er i tvivl, at ruten mellem Midtjylland og København starter igen fra den 16. august. Danmark vender retur til en mere normal tilstand efter at flere og flere er færdigvaccineret mod Corona. Efterspørgslen på at komme hurtigt og nemt til København er stigende. Vi ved, der er et behov for en hurtig forbindelse til København, da vi tidligere har fløjet op til ti daglige afgange. Men alt opstart er svært efter flere måneders nedlukning. Det er dog yderst vigtigt, at vi forholdsvis hurtigt får stablet en rentabel rute på benene, da der ikke er økonomi til at flyve med halvtomme fly.

Jesper Rungholm, direktør i DAT

Lufthavnschefen i Midtjyllands Lufthavn siger:

Der har været meget stille og vi ser frem til at byde vores mange pendlere og erhvervskunder velkommen tilbage og få flere rejsende igennem lufthavnen. Vi glæder os til igen at tilbyde Midtjylland en fast forbindelse til hovedstaden, da vi ved hvor vigtigt det er for virksomhederne i regionen at komme hurtigt frem og tilbage på ruten med stor regularitet og punktlighed.

Frans Bjørn-Thygesen, Lufthavnschef i Midtjyllands Lufthavn.

Ruteprogram 

Ruten opstartes med en til to daglige afgange på hverdage og i weekenderne flyves der om søndagen fra både Midtjylland og København. Fra uge 36 er der tre daglige afgange mellem Midtjylland og København samt to afgange om søndagen. Det samme er gældende fra København til Midtjylland.

I Midtjyllands Lufthavn tilbyder vi gratis parkeringspladser tæt på terminalen. Passagerer kan checke ind online hjemmefra eller benytte check-in automater i lufthavnen. Det er hurtigt at komme igennem sikkerhedskontrollen.

Fra man parkerer bilen i lufthavnen, til man er ved gaten tager det blot 5 minutter. 

Frans Bjørn-Thygesen, Lufthavnschef i Midtjyllands Lufthavn.

Ruten vil blive fløjet med et ATR42 fly med plads til 46 passagerer. Flyvetiden er kun 50 minutter. 

Først til mølle kampagne 

Den første tirsdag i hver måned sætter DAT ”Først til Mølle” billetter til salg. Prisen er kun 299 kr. en vej og med afrejse den efterfølgende måned. Kampagnen gælder alle ruter og på alle afgange. 

Først til Mølle er selvfølgelig også til salg på ruten mellem Midtjylland og København. Så skal du rejse i august, er der rig mulighed for at købe en billig billet fra tirsdag den 6. juli. For mere info og booking se dat.dk Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *