Norwegians trafiktal viser positive ting men forsat kun 15 fly i drift

Norwegian in Oslo Airport

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegians trafiktal for juni er fortsat påvirket af rejserestriktioner og lav trafik. Samtidig er der en mærkbar stigning i antallet af bestillinger, hvilket skal ses i sammenhæng med, at en større andel af befolkningen er vaccineret, og at myndighederne har blødt op i rejserestriktioner og karantænebestemmelser. I løbet af juli vil antallet af fly og ruter øges gradvist.

I juni fløj 225.509 passagerer med Norwegian, hvilket omtrent er en fordobling i forhold til samme periode sidste år. Sammenlignet med juni 2020 er den totale kapacitet (ASK) steget med 182 procent og passagertrafikken (RPK) steg med 102 procent. Belægningsgraden i juni lå på 62,9 procent, hvilket er en nedgang på 25 procentpoint sammenlignet med sidste år. Den lave belægningsgrad viser netop at der forsat er en del restriktioner på det at rejse. Dette tal skal vi se stige væsentligt, hvis det nye Norwegian skal vise sig at kunne blive en “sund økonomisk” virksomhed.

Med den fortsatte og gradvise åbning af samfundet stiger antallet af bookinger uge for uge. For at imødekommen efterspørgslen har vi genoptaget flyvninger til flere populære destinationer i Europa. Vi vil fortsat tilpasse ruteudbuddet til den stigende efterspørgslen efter rejser til sommer og i efteråret og den kommende vinter.

Geir Karlsen, koncernchef i Norwegian.

Norwegian havde 15 fly i drift i juni. I alt gennemførte Norwegian 99,9 procent af de planlagte flyvninger i juni, og heraf var punktligheden på 94,1 procent.

Se flere detaljer fra juni måneds trafiktal her.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *