Marriott Bonvoy forlænger salg af point med Bonus

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vi har tidligere fortalt, at Marriott Bonvoy sælger point med 60% bonus. Udsalget skulle være sluttet ved udgangen af juni. Men nu er det forlænget endnu 2 uger.

Vi har tidligere skrevet om udsalget af point hos Marriott Bonvoy. Du kan finde artiklen her. Udsalget er nu forlænget til 15. juli 2020. Så hvis du ikke fik købt point i juni, har du mulighed for at fortryde og købe nu.

Den seneste kampagne fra Marriott Bonvoy giver 60% bonus, når du køber mindst 2.000 point. Du køber dine point her. Du får samme bonus, hvis du køber point til et andet medlems konto. Dette kan du gøre her.

Point i et loyalitets program, er kun noget værd, hvis programmet er i stand til at indfri din fordring. I disse tider, skal du derfor nøje vurdere, hvilke selskaber, du ønsker at købe point hos. Vi har ikke foretaget en vurdering af økonomi i Marriott Bonvoy – og kan derfor ikke rådgive om denne teoretiske risiko for, at du ikke kan bruge dine point.

Giver det mening?

Normalt kan du sjældent spare de store beløb ved at købe point og bruge dem som betaling for overnatninger. Oftest kan det bedre betale sig at lave en normal reservation. Men som altid kan du undertiden spare penge på hotelophold ved at købe point og straks indløse dem til bonusovernatninger. Oftest får du den bedste pris på hoteller, der enten er placeret i en meget billig kategori eller hoteller i en af de dyreste kategorier.

Lige nu er det især værd at bruge point på de meget dyre hoteller. For eksempel Aegon Mykonos, et medlem af Autograph Collection. Eller generelt på alle luksusresorter i Grækenland. Der er naturligvis også attraktive hoteller i Spanien, f.eks det nye W Ibiza Hotel. I Kroatien, kan du bruge point på det det populære Sheraton Dubrovnik Resort, eller også Hotel Lone i Rovinj (Design Hotels).

For at bruge dette tilbud, skal du have været medlem af Marriott Bonvoy i mindst 30 dage. Og du skal allerede have boet på et hotel, hvor du optjener point hos Marriott Bonvoy. Hvis du endnu ikke har boet på et hotel i porteføljen, skal du have være medlem af Marriott Bonvoy i mindst 90 dage for at kunne købe point.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig bragt på vorest tyske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *