Bliv ikke snydt af tilbuddet “Summer Staycation” fra Radisson

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Du får gratis morgenmad og 50€, som du kan bruge til køb på hotellet, hvis du reserverer et værelse til specialprisen “Summer Staycation” hos Radisson. Men andre priser er bedre og billigere.

Så er Radisson igen på banen med et ny specialpris, der skal lokke os til at bruge kædens hoteller. Tilbuddet hedder Summer Staycation. Du får gratis morgenmad og et tilgodebevis på 50 €, som du kan bruge til at betale for ekstraydelser på hotellet.

Desværre er dette igen et typisk “snyde-tilbud” fra Radisson. Du kan nemlig finde værelserne til lavere priser og mulighed for at annullerer reservationen på et senere tidspunkt. Jeg forstår simpelthen ikke, hvorfor Radisson igen kommer med et tilbud, som reelt ikke giver den laveste pris. Vi så det også for kort tid siden, hvor kædens så kaldte “Dream Deals” heller ikke gav de laveste priser.

Her er fordelene – i følge Radisson

Radisson skriver på deres hjemmeside, at du får en række fordele, når du reserverer et værelse til kampagneprisen Summer Staycation. Prisen gælder for ophold med mindst 2 overnatninger på udvalgte hoteller i Europa, Afrika og Mellemøsten. Dels får du gratis morgenmad til to personer (dette koster ofte 20 – 25 euro pr. person pr. dag). Du vil også modtage et tilgodebevis på 50 euro pr. ophold. Dette kan eksempelvis bruges i hotellets restaurant eller baren. Men gaven på 50€ kan også bruges til spa-behandlinger, roomservice, parkering eller opgradering af værelset. Desuden nævner Radisson, at du får gratis internet på hotellerne.

For at have en høj grad af fleksibilitet kan du annullere din reservation op til 48 timer før ankomst. Dette giver dig også muligheden for at tilpasse dine rejseplaner til den aktuelle situation, som også kan ændres med kort varsel.

Radisson Summer Staycation

Tilbuddet gælder for ophold på udvalgte hoteller i Europa, Afrika og Mellemøsten frem til 29. august 2020. Da “Summer Staycation” automatisk kommer frem som en af pris-mulighederne, når du reserverer, vil jeg anbefale, at du reserverer via Radissons normale hjemmeside. Hvis du reserverer via kampagnens hjemmeside, så får du nemlig ikke alle andre priser frem.

Snyder Radisson med deres tilbud?

Jeg var inde på Radissons hjemmeside og søgte på en overnatning i Aarhus fra 24. – 26. juli. Nogle af priserne fremgår af oversigten nedenfor.

Priserne på en overnatning på Radisson Blu Scandinavia Aarhus 24. – 26. juli.

Som det fremgår af den første pris, kan jeg få en overnatning til godt 1.600 kroner pr. nat. Og jeg kan fortryde frem til 23. juli kl. 12. Vælger jeg tilbudsprisen “Summer Staycation” skal jeg af med godt 1.780 kroner pr. nat – og skal fortryde en dag tidligere. Med andre ord: Værdien af tilgodebeviset bliver spist op af merprisen på værelset (da opholdet til “Summer Staycation prisen” jo skal være på mindst 2 nætter)

Da jeg har platinum status hos Radisson Rewards, får jeg allerede gratis morgenmad til en person, så jeg ser absolut ingen grund til at bruge hotelkædens specialpris i kampagnen “Summer Staycation”. Jeg vil hellere vælge en billig reservation uden morgenmad – og få den gratis på min status.

Dertil kommer, at jeg for nyligt besøgte en gæst på et Radisson hotel, hvor jeg gjorden en anden erfaring: På grund af Corona krisen var baren og restauranten lukket. Hvilken glæde har man så af et tilgodebevis på 50€?

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig bragt på vores tyske søsterside.

Foto: © RadissonHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *