Marriott’s nye loyalitetsprogram starter den 18. august

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det nye loyalitetsprogram fra Marriott, som er resultatet af købet af Starwood, starter den 18. august 2018. Fra den dato vil en række ting ændre sig. Det komplette nye program, hvor der kun vil være ét loyalitetsprogram, kommer i 2019.

Marriotts nye program

Fusionen har følgende konsekvenser med hensyn til award overnætninger og Starwood Preferred Guest (SPG):

  • Det nuværende antal SPG point du har, vil blive konverteret til Marriott point i et 1: 3-forhold
  • Den nye pointprisliste vil fortsætte
  • De nye elitestatuser træder i kraft med det samme
  • Antallet af elitenætter, som du har tjent, samt livstids elitenætter, vil blive lagt sammen

Derudover optjener du følgende points, hvis du bor i et af hotellerne:

  • 2,5 point pr. 1 USD på Marriott Executive Apartments og ExecuStay
  • 5 point pr. 1 USD på Element, TownePlace Suites og Residence Inn
  • 10 point pr. 1 USD på de fleste hoteller

Oveni disse point får du også din elite bonus, hvis du har en elitestatus inden for programmet.

Ét nyt program

I det nye program kan du vælge, om du vil bruge SPG, Marriott Rewards eller Ritz-Carlton-konto. Hvis du vil bruge SPG-kontoen efter 18. august 2018, vil du modtage et nyt nummer. Hvis du vælger et af de andre programmer, vil du beholde det gamle / nuværende kontonummer. I 2019 vil alt blive fusioneret til ét loyalitetsprogram, som sandsynligvis også giver dig et nyt nummer.

Hvis du bestiller et ophold på lørdag den 18. august, skal du tage højde for det faktum, at systemerne kan være under vedligeholdelse på grund af fusionen. I så fald er det bedst at booke dit ophold inden den dag. Ønsker du at annullere en hotelreservation den 18. august og er hjemmesiden nede? Så vil Marriott, som en undtagelse, være lidt mere lempelig med annulleringsreglerne.

Hvis du vil ændre en hotelreservation, som du har reserveret med point eller en gratis overnatning, er det vigtigt at notere, at dette sker på baggrund af det nye prisoversigt:

“For stays booked with points, if you modify your stay dates after August 18, you will be subject to the new Free Night Award Chart point values. Extending your stay or shifting your stay dates will result in a recalculation of points required for your reservation.”

Du kan fortsætte med at bestille hos både Starwood og Marriott, og både deres app’s og hjemmesider er til rådighed. Hos begge mærker kan du bestille op til 50 uger i forvejen. Hvis du stadig har specifikke spørgsmål om fusionen, så finder du de fleste af svarene på denne FAQ side af Marriott.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Kilian fra vores søsterside Insideflyer.nl.

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *