Iberia Dali VIP lounge Madrid midlertidig lukket

Iberia Dali VIP lounge Madrid

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Iberia Dali VIP Lounge på Madrid lufthavn (T4) er midlertidigt lukket fra den 30. juli på grund af en renovering.

Iberia vil forbedre sin service til Oneworld elites og business class passagerer ved at renovere loungen. Iberia har arrangeret en midlertidig lounge i kort afstand fra Dali loungen.

Adgang

For at få adgang til den midlertidige lounge skal du først få en invitation før indgangen til Dali lounge. Du får denne invitation når du modtager dit boardingkort eller vist dit frequent flyer-kort. Du skal derefter vise invitationen ved indgangen til den midlertidige lounge.

Midlertig Iberia Dali VIP lounge Madrid
Indgang til den midlertidige lounge

Midlertidig lounge

Den midlertidige lounge er en restaurant, der udelukkende er tilgængelig for kunder med en invitation. Tidligt om morgenen var det ret travlt i loungen, men der var masser af ledige pladser.

Den midlertidige Iberia lounge i Madrid T4

Jeg fandt udvalget af mad og drikke meget bedre end den eksisterende lounge. Foruden små sandwicher, var der også croissanter, donuts og andre snacks. Der er en bar i den midlertidige lounge, men den var lukket. Aviser kan fås ved forsiden af baren.

Midlertidig Iberia Lounge Madrid
Udvalgt om morgenen
Midlertidig Iberia Lounge Madrid
Kaffe/te
Midlertidig Iberia Lounge Madrid
Udover kaffe og te, er der også et stort udvalg af juicer.

Jeg valgte selv to små sandwiches sammen med ananasjuice.

Midlertidig Iberia Lounge Madrid
Min morgenmad i den midlertidige lounge

Genåbning af Iberia Dali VIP lounge

Det er endnu ikke kendt, hvornår den fornyede Dali lounge åbner igen. Renoveringen vil sandsynligvis tage et par uger. Det kan også ses i indretningen af den midlertidige lounge. Jeg er meget nysgerrig på resultatet af renoveringen. Dette skyldes, at denne Iberia lounge har haltet bagud med hensyn til service og forplejning i de senere år sammenlignet med for eksempel British Airways. Kommer Iberia til at indhente? Jeg er spændt!

Den næste måned vil jeg (desværre) ikke flyve med Iberia til Madrid, først igen i september. Forhåbentlig kan jeg se den nye lounge der. Hvis du kommer til at besøge den renoverede lounge før mig, så lad os vide hvad du synes!

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Roij Scholten fra vores søsterside Insideflyer.nl.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *