Book et sæde i en DC10 restaurant eller sov i en gammel 747

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Den sidste passagerflyvning med DC10 fandt sted i 2014, men nu kan man få et nostalgisk tilbageblik i et fly, der konkurrerede med Boeing 747 på de lange ruter. Nu kan man nemlig spise i en restaurant indrettet i en DC10.

This slideshow requires JavaScript.

Ligesom Ethiopian Airlines har indrettet en café i et gammel udtjent fly, der serverer honningvin, se mere her, så har nu også Ghana Airways valgt at indrette deres sidste DC10 som en restaurant. Så vidt vides er det den eneste restaurant, som er indrettet i en DC10. Flyet er parkeret på  007 Airport Road, tæt på Kotoka International Airport (ACC).

Man kan også vælge mellem at besøge DC10’eren for en drink eller en middag. Man kan både få mad fra det internationale og det lokale køkken.

Der er plads til 118 gæster i det store fly, så man sidder ikke så tæt som tidligere på economy. Priserne på menukortet ser også meget rimelige ud. 100 Ghanese New Cedi (GHS) svarer til 133 DKK.

Sov i en jumbojet

This slideshow requires JavaScript.

Hvis man hellere vil sove i en gammel Boeing 747, så kan man nøjes med at tage til Stockholm Arlanda, hvor en gammel 747 er indrettet som hostel. Flyet er en gammel 747-200 oprindelig leveret til Singapore Airlines i 1976, men har siden været ejet af en lang række flyselskaber. Den sidste ejer var Transjet, hjemhørende i Arlanda, men de gik konkurs i 2002 og flyet har stået i Arlanda lige siden

I dag er 747’eren indrettet som Jumbo Stay , hvor man blandt andet kan sove i cockpit suite, som koster fra 1850 SEK. Værelser kan bookes her.

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *