Meget bedre end en dag i børnehaven!

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Tilbage i sensommeren 2018 havde jeg en weekend uden nogen planer og tog derfor en rask beslutning om, at bruge nogle af mine SAS EuroBonus point på en søndags-tur til København med min dreng på godt 4 år.

Med en tur til København mener jeg reelt en tur til Københavns Lufthavn og Flyvergrillen. Man er vel lidt nørdet – og det har i den grad smittet af på sønnen.

This slideshow requires JavaScript.

Uforfalsket glæde

Mig og sønnike kunne indtage morgenmaden i ro mag hjemme, før turen gik i bil mod Aarhus Lufthavn hvor vi skulle med SK1246 med afgang kl. 10.45.

Selve flyveturen vil de fleste, især pendlere, betragte som begivenhedsløs, men for en 4-årig var oplevelsen anderledes interessant: Accelerationen ned ad startbanen, larmen fra turboprop-flyet, udsigten efterhånden som vi steg op gennem skyerne og passerede først Djursland og dernæst Sjælland. Drengen har skam fløjet før, men begejstringen er den samme hver gang!

Ny gennemført legeplads

Vel ankommet til Københavns Lufthavn begav vi os straks i retning af den nye legeplads i Terminal 2, mellem gate område A og B, som også er omgivet af en række gode spisesteder.

This slideshow requires JavaScript.

Personligt synes jeg det er fedt, at se hvordan lufthavnen har udformet den nye legeplads: Fly modeller børnene kan kravle rundt på, en kopi af lufthavnens kontroltårn og masser af lys fra de store vinduespartier. Jeg kunne passende parkere mig selv og min entusiasme på en af de små bagagevogne, mens min søn boltrede sig på legepladsen de næste 30 minutter.

Næste destination Flyvergrillen

Efter en solid frokost i Terminal 2 fandt vi transport ud til Flyvergrillen.

Her måtte jeg konstatere, at jeg trods alt er gladere for at kigge på fly end min søn. Han var mere interesseret i den store legeplads og udvalget af is. Han fik dog udbrudt “wow!” et par gange, når de store maskiner trillede forbi på taxiway Alpha eller lettede fra bane 22 R.

This slideshow requires JavaScript.

Det blev til et par timers leg, is-spisning og fly-spotning ved Flyvergrillen før vi fandt en bus retur til lufthavnen. Her kunne vi nå en eftermiddags snack ved Lagkagehuset før SK1259 med afgang kl. 17.15, fragtede os hjem til Jylland.

Alt i alt blev det til en fantastisk hyggelig far-søn dag i flyvningens tegn. Krydret med sensommer sol og is!

This slideshow requires JavaScript.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *