Mød landsholdspillere på Scandic

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Scandic er stolte over at meddele indgåelsen af en ny treårig partneraftale med Dansk Håndbold. Aftalen markerer endnu et kapitel i hotelkædens succesfulde samarbejde med Dansk Håndbold og bekræfter Scandics store engagement i dansk håndbold. 

Scandic har netop underskrevet forlængelsen af den allerede eksisterende partneraftale med Dansk Håndbold og viser dermed endnu en gang deres store engagement i sporten. Som en del af partneraftalen vil håndboldlandsholdene fortsat anvende Scandics hoteller til overnatning i forbindelse med kampe, og Scandic bliver desuden partner ved de store EM- og VM-turneringer, som afholdes på dansk grund. 

Hos Scandic er Kommerciel Direktør, Klaus Johansen meget begejstret for forlængelsen af samarbejdet:

Vi har været utroligt glade for samarbejdet med Dansk Håndbold i de mere end 10 år som vi har samarbejdet, og vi er selvfølgelig stolte over endnu en gang at være blevet valgt som partner. Samtidig vælger Dansk Håndbold os som den foretrukne hotel partner, og vi er stolte af at kunne tilbyde vores landsholdsspillere de bedste mulige forhold, når de er på træningssamling eller spiller kampe i Danmark.

Vi er meget opmærksomme på, at landsholdsspillerne har specifikke behov når de er på samling”. Udover at vi sørger for at landsholdene kan føle sig hjemme, få en god nats søvn og excellent service, så ser frem til fortsat at kunne levere og videreudvikle vores sportsmenuer sammen med Dansk Håndbold, som vi ved har en stor betydning.

Klaus Johansen, Kommerciel Direktør i Scandic

Direktør Henrik Jakobsen, Dansk Håndbold udtaler:

Vi er meget glade for at have indgået denne aftale med Scandic, som er en solid og professionel samarbejdspartner, der leverer en høj standard til forplejningen og de gode forhold, vores landsholdsspillere har brug for, for at kunne præstere optimalt. Dansk Håndbold føler sig trygge ved at bruge Scandic som hotelpartner.

Henrik Jakobsen, Direktør i Dansk Håndbold.

Foto: Scandic / PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *