Thai Airways genstarter Oslo – Bangkok ruten denne sommer

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Efter at have holdt pause siden marts 2020, så vil Thai Airways genstarte deres Oslo – Bangkok rute den 1. juli 2024.

Ruten vil flyves med en af flyselskabets Boeing 777-300ER fly. Det bliver også til daglige afgange. Dette er en forøgelse, sammenlignet med før pandemien, på godt 12 %.

Rutens afgangs- og ankomsttider vil være som før pandemien:

  • TG954 BKK-OSL, 00:55 – 07:25 
  • TG955 OSL-BKK, 14:15 – 06:15 +1

Det er virkelig en glæde at se Thai Airways tilbage i Oslo lufthavn fra den 1. juli. Det er en meget populær rute, ikke bare for norske rejsende der skal til Thailand, men også videre til andre destinationer i det sydøstlige Asien eller videre til Australien.

Ulv Elbirk, Leder for ruteudvikling – Oslo Lufthavn.

Skal fragte passagerer og fisk

Denne genstart af ruten er et vigtigt skridt for lufthavnen i Oslo. Den har set SAS reducere mange af langtuterne og flytte dem til primært København. Nu får de en direkte rute til Thailand og en let måde at rejse videre til Asien, Indonesien og Australien.

Men ikke kun passagererne kan glæde sig. Fragtdelen er også vigtig og det er især fiskeindustrien, der er kæmpestor i Norge, som glæder sig. Nu kan de sende store mængder af fragt direkte til Asien via denne rute.

Foto: Thai International Airways B777-3AL(ER) (HS-TKQ) i Copenhagen Kastrup Airport (CPH) (BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *