Messecenter Herning ser tilbage på 2023

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

MCH ser tilbage på 2023, der bød på både høj aktivitet og rigtig mange besøgende i oplevelseskoncernen. Et tilbageblik på et år, hvor værdien af det personlige møde igen er blevet både bekræftet og bestyrket.

Ved slutningen af 2023 kunne oplevelseskoncernen MCH, som blandt andet driver Messecenter Herning og Jyske Bank Boxen, se tilbage på et år med 971.817 besøgende til de i alt 263 arrangementer, der bød på oplevelser for alle indenfor blandt andet fag- og publikumsmesser, kultur- og sportsarrangementer, møder, kongresser og fester. Til sammenligning var besøgsgennemsnittet for det seneste årti 959.000.

2023 bød på i alt 417 dage med arrangementer på tværs af oplevelseskoncernens fire faciliteter: MCH Messecenter Herning, MCH Herning Kongrescenter, MCH Arena og Jyske Bank Boxen. Det høje aktivitetsniveau glæder administrerende direktør i MCH A/S Georg Sørensen:

I MCH elsker vi at have gæster og værtskabet. Derfor er det en stor glæde at kunne konstatere, at vi igen i 2023 har samlet rigtig mange mennesker i vores faciliteter og er tilbage på besøgsniveauet før corona.

Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S

Messer, mesterskaber, musik, møder og meget mere

Messerne er MCH’s største og ældste forretningsområde og tæller både fagmesser for specifikke brancher og fagfolk eller publikumsmesser, der er åbne for alle. MCH-messerne samler flere end 50.000 virksomheder og spiller dermed en væsentlig rolle som netværk for danske erhvervs- og industrivirksomheder indenfor mange forskellige brancher. MCH er markedsledende i Danmark på messerne, der har udviklet sig gennem årene og favner mange aktiviteter, konferencer og workshops. Udviklingen har givet anledning til en markant øget tilfredshed hos både besøgende og udstillere gennem de seneste ti år (Tilfredshedsanalysen viser for besøgende en stigning fra 3.7 i 2013 til 4.1 i 2023 og for udstillere fra 3.1 til 3.8 på en skala fra 1-5, red.).

Forretningsområdet møder, kongresser og fester bød på 168 dage med arrangementer – herunder flere landbrugskongresser, DI-topmøde, Horestas årsmøde, politiske landsmøder og store firmafester. Kulturen og sporten i MCH samlede i årets løb flere end 630.000 besøgende, senest 177.342 tilskuere til kampene ved verdensmesterskabet i kvindehåndbold – den sjette internationale slutrunde i Jyske Bank Boxen, der som den eneste arena i verden har dannet ramme om både EM og VM-finaler i såvel herre- som kvindehåndbold. Udover meget andet bød året på tre verdensstjerner på bare en måned; Robbie Williams, Michael Bublé og Andrea Bocelli samt en succesfuld egenproduceret musical i form af ‘We Will Rock You’.

MCH-værtskabet i fokus

Fælles for alle aktiviteterne i MCH har været ros fra kunder, gæster og samarbejdspartnere for værtskabet i MCH, og værdien af de personlige møder er blevet yderligere bekræftet og bestyrket. Det glæder naturligvis direktøren.

Det personlige møde og værtskabet er og bliver fortsat ved med at være vores vigtigste opgave og helt store passion her i MCH. Vi har igen i år oplevet den magi, der opstår, når vi mødes fysisk og personligt. En magi, der bringer glæde, fællesskab, nærvær og samvær. Det er vi både glade og taknemmelige for. En taknemmelighed, der rettes mod vores mange trofaste kunder og samarbejdspartnere, som har været med til at skabe gode og mindeværdige oplevelser for alle – uanset om motivet for besøget i MCH har været forretning, fritid og/eller fornøjelse.

Samtidig vil jeg personligt gerne takke alle MCH-medarbejdere – faste som freelancere – for indsatsen i det forgangne år. En kæmpestor indsats og et MCH-værtskab, som de alle hver og én fuldt fortjent har høstet mange roser for fra vores kunder, gæster og samarbejdspartnere i årets løb.

Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S

2024: 70-års jubilæum og meget godt i vente

MCH ser frem til et 2024 med meget godt i vente indenfor alle forretningsområder. Derudover kan oplevelseskoncernen fejre 70-års jubilæum 20. maj 2024, og samtidig er forberedelserne godt i gang til 2025, der blandet andet byder på verdensmesterskabet i ishockey og det europæiske håndværkermesterskab, Euroskills.

Det nye år i MCH startede lørdag den 6. januar med sportens store prisuddelingsshow ‘Sport 2023’, der blev arrangeret i et samarbejde mellem Danmarks Radio, Danmarks Idrætsforbund, Team Danmark og MCH A/S og finder sted i Jyske Bank Boxen.

Ferie for Alle – Foto: Henrik Olsen

En af de faste ting, som vi altid besøger på Insideflyer er messen “Ferie for Alle“. I år afholdes den mellem den 23. februar og den 25. februar 2024. Læs mere om den her.

Forsidefoto:  MCH/Lars MøllerHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *