Næste år kan du flyve med Austrian Airlines til Montreal

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Fra og med april 2019 får rejsende til Canada flere ruter at vælge mellem, når Austrian Airlines og Air Canada starter flyvninger til Montreal og Toronto.

Med opstart i 29. april 2019 vil Austrian Airlines flyve fra den østrigske hovedstad Wien til Montreal i Canada. Ruten vil have daglige rotationer i sommersæsonen og fem ugentlige rotationer i vintersæsonen. Samtidig tilbyder Austrian Airlines også daglige afgange til Toronto via Star Alliance-partneren Air Canada, som reelt overtager denne rute fra Austrian Airlines.

– Med Air Canada er det lykkedes os, at få en stærk samarbejdspartner til vores base i Wien, siger salgsdirektør i Austrian Airlines Andreas Otto. – På denne måde kan vi tilbyde vores kunder endnu en destination i Canada, samtidig med, at vi også styrker vores kontinentale tilslutningstrafik.

Air Canadas rute mellem Wien og Toronto vil også kunne bookes som en codeshare-flyvning via Austrian Airlines. Toronto-ruten startes også op af Air Canada til april næste år med daglige rotationer i sommersæsonen og fem ugentlige rotationer i vintersæsonen.

Ok forbindelse mellem København og Wien

Austrian Airlines rute vil blive fløjet med selskabets Boeing 767 fly, mens Air Canada indsætter en Boeing 787-9 Dreamliner på ruten til Toronto. Begge selskaber tilbyder også et Premium Economy-produkt i ud over almindelige Economy og Business Class.

Austrian Airlines vil bruge fly af typen Boeing 767 på ruten til Montreal. Fotokredit: Austrian Airlines.

For danske rejsende passer flytiderne på udturen meget godt med Austrian Airlines morgenfly fra København. I forbindelse med hjemrejsen lander du desværre for sent til, at kunne nå Austrians morgenfly retur til København. Næste afgang er først midt på eftermiddagen. Hjemrejsen kan derfor med fordel bookes med en anden Star Alliance partner, Lufthansa, som har en rigtig fin forbindelse via Frankfurt. En kombination af Air Canada og SAS er også en mulighed.

Det er allerede muligt at bestille billetter fra København til de nye destinationene på Austrian Airlines hjemmeside eller via dit rejsebureau.

Rute Rutenr. Frekvens Afgang/ankomst (lokal tid)
Wien – Montreal OS 73 (AC 6211) Daglig 10:30 – 13:35
Montreal – Wien OS 74 (AC 6212) Daglig 18:45 – 08:45 (næste dag)

 

Rute Rutenr. Frekvens Afgang/ankomst (lokal tid)
Wien – Toronto OS 8247 (AC 899) Daglig 10:40 – 13:30
Toronto – Wien OS 8248 (AC 898) Daglig 18:25 – 08:30 (næste dag)

Forsidefoto: Beenerm / Pixabay

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *