Thomas Cook tilbyder bag-drop dagen i forvejen i efterårsferien

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Efterårsferien er én af de travleste perioder i Københavns Lufthavn. For at undgå en stresset start på ferien, tilbyder Spies’ eget flyselskab, Thomas Cook Airlines, at gæsterne på seks flyvninger (1630 passagerer) fredag og seks flyvninger (1456 passagerer) lørdag kan møde op i lufthavnen aftenen før og checke in.

Her kan de i ro og mag aflevere deres bagage, få udleveret boardingkortene til hele familien – og et stykke chokolade!

Når gæsterne så møder op til deres fly dagen efter, kan de springe eventuelle check-in køer over og gå direkte til sikkerhedskontrollen og videre til deres fly.

Kommunikationschef i Spies, Torben Andersen fortæller:

Det er vores erfaring, at op mod 30 pct. af vores gæster tager imod tilbuddet om at komme et smut i lufthavnen aftenen før. Det har også den fordel, at presset letter på de øvrige passagerer, der checker in på ”normal” vis på afrejsedagen. Det er ikke nødvendigt, at hele familien dukker op aftenen før i lufthavnen – det er nok at sende en repræsentant, men husk rejsebevis og pas til alle.

Hvis man ikke selv orker at tage i lufthavnen, tilbyder Spies altid levering af boardingkort og afhentning af familiens bagage i ens hjem på hele Sjælland. Det sker gennem firmaet Valizo.dk, der tager fra 395 kr. for denne ydelse for hele familien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *