Netflix køber halvpart i EuroBonus

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Netflix har øjnet et ny forretningsområde og investeret millioner ved at købe en halvpart i EuroBonus programmet fra SAS. På den måde får de adgang til over 5 millioner medlemmer, der giver dem mulighed for at tilbyde en forbedret oplevelse fra hjemmet og ude på rejsen.

OBS: Dette var InsideFlyers bidraget til årets aprilsnar for 2019.

Det er et perfekt match for SAS at Netflix køber sig ind i EuroBonus. SAS har i flere år forsøgt at sælge EuroBonus og der var en overgang, hvor de endda snakkede om at skille det ud som et seperat selskab. Dette er netop nu det som sker, når Netflix overtager ejerskabet.

Hvorfor lige SAS?

Netflix og SAS har samarbejdet i et års tid med at få folk til at bruge Netflix ombord på flyene. Det startede da SAS indførte deres lynhurtige WiFi sidste år. På samme tid begyndte de at arbejde tættere sammen om at kunne tilbyde et nyt univers, som forbinder det at være hjemme og være på rejse. Der vil være mulighed for at dine favorit serier på rejsen også – blot at du har det nye Netflix Travel abonnement. Med dette er WiFi ombord inkluderet.

Netflix har set det som et nyt “revenue stream” og en måde at sikre endnu flere medlemmer forbliver kunder ved dem. På den måde passer SAS og EuroBonus programmet helt perfekt sammen med Netflix

SAS udtaler at:

Aftalen med Netflix ser vi som en naturlig del af udviklingen for EuroBonus. Vi har i de sidste år arbejdet hårdt på at gøre EuroBonus til at være et bonusprogram og ikke så meget et loyalitetsprogram. Derfor passer det rigtigt godt at Netflix kan se syngergien i at købe sig adgang til over 5 millioner medlemmer som alle rejser og dermed også har brug for at se Netflix.

Med denne aftale så vil der kommer flere ændringer til EuroBonus. En af dem, udover det gratis WiFi når du flyver, er at du optjener EuroBonus point løbende ved at have et Netflix Travel abonnement. Du vil få 1.000 Basis point per måned du er medlem. Dermed kan du, hvis du også har et SAS Mastercard Premium kunne optjene hele 24.000 basis point om året helt uden at rejse. Dette er godt halvdelen af de basis point der er nødvendigt for at kunne få en EuroBonus Guld medlemsskab, der blandt andet giver adgang til Fast Track og Lounger over hele verden.

Hvad er din første reaktion på denne nyhed på sådan en mandag?

Forsidefoto: SAS

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *