Norwegian er fløjet til Brasilien for første gang

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegians allerførste flyvning til den brasilianske storby Rio de Janeiro tog af sted fra London Gatwick søndag formiddag

Den nye direkte rute er godt nyt for danske rejsende, for det er nemt at komme videre til både Rio de Janeiro og Buenos Aires i Argentina via London.

Norwegians koncernchef, Bjørn Kjos udtaler:

Flytilbuddene mellem Europa og Brasilien har længe været præget af lav konkurrence og høje priser. Det gør Norwegian noget ved, når vi nu for første gang starter rute mellem London og Rio de Janeiro. Vi ser frem til at gøre Sydamerika endnu mere tilgængeligt for europæiske rejsende og ikke mindst tilbyde brasilianerne billige flybilletter til Europa og adgang til vores store rutenetværk.

Norwegian har fire ugentlige flyvninger til den brasilianske storby Rio de Janeiro, og afgangene korresponderer godt med Norwegians flyvninger fra København.

Norwegian godt modtaget i Brasilien

Brasiliens turistminister, Vinicius Lummertz, udtalte da den nye rute blev offentliggjort sidste år:

Norwegians start i Brasilien vil få stor betydning for turismen i landet. Flere rimelige billetter er afgørende for at øge antallet af tilrejsende, skabe nye arbejdspladser og styrke den brasilianske økonomi.

Norwegian tilbyder allerede daglige, direkte flyvninger mellem London Gatwick og Argentinas hovedstad, Buenos Aires. Norwegian har desuden seks indenrigsruter fra Buenos Aires til Córdoba, Mendoza, Iguazú, Neuquén, Bariloche og Salta.

Over 60 interkontinentale ruter
Norwegian lancerede sin første langdistancerute i 2013 mellem Oslo og New York. I takt med selskabets leverance af flere nye Boeing 787 Dreamlinere er antallet af interkontinentale ruter steget til over 60. Norwegian er i dag det største europæiske flyselskab i New York-området med over to millioner passagerer i 2018. Intet flyselskab udenfor Nordamerika flyver flere passagerer til og fra dette vigtige marked end Norwegian.

Om den nye rute:

Norwegian flyver fire gange om ugen (mandage, onsdage, fredage og søndage) mellem London Gatwick og Rio de Janeiro. Det er selskabets komfortable og mere miljøvenlige 787 Dreamliner-fly, der vil betjene ruten.
Afgang fra London Gatwick kl.12.00 lokal tid, ankomst Rio de Janeiro kl.19.25 (lokal tid).
Afgang fra Rio de Janeiro kl.22.25 lokal tid, ankomst London Gatwick kl.13.35 næste dag (lokal tid).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *