New Kid On The Block: Radisson RED Aarhus

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Fredag den 31. juli kunne Radisson RED Aarhus endelige slå dørene op for offentligheden. Åbningen af hotellet, blev som så meget andet, forsinket på grund af COVID-19. Men nu er Cluster Manager Helene Hallre og hendes team klar til at byde folk velkomne!

Radisson RED Aarhus er også en nyhed i den forstand, at hotellet er det første Radisson RED hotel i Skandinavien. Hotellet ligger blot 4-500 meter fra kædens andet hotel, Radisson Blu Scandinavia Hotel.

RED-konceptet er Radissons livsstils brand og ambitionen er, at hotellet bliver et samlingspunkt, ikke kun for gæster, men i ligeså høj grad lokale.

Festlig åbning

Den officielle åbning af Radisson RED Aarhus var sat til kl. 12.00 og kl. ca. 11.45 kom en række ansatte ud på gaden og gav alle ventende gæster en knald rød ballon med et RED-logo på.

Kort tid efter holdt Cluster Mananger Helene Hallre, Rådmand for Teknik og Miljø Bünyamin Simsek og bygherre Niels Albertsen nogle korte velkomsttaler og på slaget tolv blev dørene til hotellet åbnet. Lige inden for dørene stod det meste af hotellets personale og hujede og klappede indtil alle fremmødte var kommet ind. Der er ingen tvivl om, at teamet bag hotellet har set frem til denne dag!

Skåltaler

Da alle havde fået lidt tid til, at nyde den imponerende atrium gård som huser hotellets reception og bar, blev der tid til en række skåltaler.

Under sin tale udtalte Manager Helene Hallre blandt andet at:

Vi vil spejle Aarhus og alle skal være velkomne!

Ovenstående kommentar forstærkes af, at hotellet holder house warming lørdag, hvor alle interesserede kan kigge forbi og få en rundvisning på det nye hotel.

Rådmand Benjamin takkede i sin tale Radisson for deres mod:

Vi har ikke taget det som en selvfølge, at Radisson ville vælge Aarhus til.

Fotokredit: Carl Erik Larsen.

Han fortsatte:

Byens puls skabes blandt andet af de gæster som vil besøge Radisson RED Aarhus.

Stor stolthed

Blandt alle fremmødte, som har været involveret i projektets tilblivelse, var der generelt en stor glæde og stolthed over det nye hotel. Der er heller ingen tvivl om, at Radisson RED Aarhus bringer noget nyt og frikst til det aarhusianske hotel marked.

Jeg glæder mig til på mandag, hvor InsideFlyer får en mere dybdegående rundvisning af Cluster Manager Helene Hallre. Senere på uge følger derfor naturligvis en mere omfattende beskrivelse af hotellet og RED-konceptet.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *