Bliver hotelimperiet Accor endnu større?

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Accor hotelkæden, som bl.a. har mærkerne Novotel, Sofitel og Ibis, overtager muligvis Travelodge kæden med omkring 400 hoteller i Storbritanien.

Den igangværende Corona-krise efterlader ikke kun tomme fly, men også mange hotelværelser forbliver ubesatte. I mange tilfælde er belægningsgraden for mange hoteller mindre end 10%, og andre hoteller har helt lukket dørene foreløbigt. I denne alvorlige situation ser hotelkæder imidlertid deres chance for at erhverve andre mærker. F.eks. kan Accor muligvis snart overtage et betydeligt antal Travelodge hoteller og bygge dem om til Ibis.

Hotelbranchen

Nogle hoteller ejes og drives af det samme firma. Det sker dog også tit, at hoteller ejes af et selskab, og et andet selskab driver hotellet. Investoren af ​​hotellet og manageren indgår derfor en kontrakt sammen for at blive enige om, hvad der kan forventes af hinanden.

Hoteller, som indgår i en bestemt kæde, skal virke genkendelige for gæsterne, der ofte booker indenfor samme mærke. Kæden stiller derfor en række krav til udbyderne til indretning og udseende. F.eks. er Marriott Copenhagen og Crowne Plaza i Ørestaden ejet af BC Hospitality Group, men når du kommer ind, bliver du mødt af det du kender fra enhver Marriott eller Crowne Plaza hotel.

Nu hvor der er færre som rejser, skal mange hoteller kæmpe for at betale deres regninger. Selvom det er en trist grund, giver dette nogle hotelkæder en mulighed for at overtage andre hoteller.

Et værelse i et Ibis hotel (Billede: Ibis)

Ibis bliver til Travelodge?

Et eksempel er den britiske Travelodge. Hotelmærket driver omkring 400 hoteller i Storbritannien, men ejer ikke selve hotellerne. Nu hvor Travelodge er i betalingsproblemer, leder ejeren af ​​ejendommene efter en ny lejer. Og Accor er kun for glad for at springe til.

Accor har allerede tilkendegivet at ville konvertere en del af Travelodge-hotellerne til et Ibis-hotel. Hvis Accors plan lykkes, fordobler den franske kæde dermed antallet af hoteller i Storbritannien.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Christian og bragt på vores hollandske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *