Nimb bliver danmarks første hotel med Rooftop pool

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

På taget af det nyligt internationalt prisbelønnede Tivoli Hjørnet er der bygget et 1300 m2 stort område med udendørspool på 60 m2, poolbar og loungeområde.

Tagterrassen, der hører til Hotel Nimb, har en unik beliggenhed med udkig til byen og Tivoli. Det nye loungeområde er klar til brug fra i dag. Det er ikke kun hotellets gæster, som kan nyde godt af den nye tagterrasse. Tre gange om ugen er der særlige events med spisning og musik, som alle kan få fornøjelsen af. Med færdiggørelsen af Nimb Roof søsættes yderligere to nye tiltag i form af Nimb Club og Nimb Wellness.

Nimbs chefdesigner René Jasper Thomsen som har stået for den kreative idé og designet bag Nimb Roof udtaler:

 
Da muligheden opstod for at skabe en endnu bedre gæsteoplevelse for Nimbs mange gæster og samtidigt tilføje noget nyt og internationalt til København, besluttede vi at skabe Nimb Roof med udendørs opvarmet pool, loungeområde samt bar.

Den særlige Nimb-stil, som er så populær, at også udlandet er vilde med den, kan nydes i den specieldesignede pool på taget med udsigt over København. Nimb Roof er meget privat og indrettet, så det tilfredsstiller selv den mest kræsne gæst. Der er tænkt over detaljerne: lounge-møblerne er malet sorte, så de passer til Nimb-stilen, og poolen er beklædt med italienske mosaikstene, der er håndsorterede og udvalgt, så alle de forskellige nuancer spiller perfekt under vand. Den 60 m2 store pool har indbygget modstrøm, så gæsterne har mulighed for at svømme langt, selvom den er kort. Der er spektakulær udsigt over København og Tivoli fra alle vinkler.

Nimbs chefdesigner René Jasper Thomsen om Nimb Roof:


Jeg stolt over, at det er lykkedes for os at føre stilen fra Nimb med op på taget. Vores mantra er: tid og plads er luksus; lige fra de store værelser, suiter og for branchen meget store badeværelser og Nimb Bar med højt til loftet og nu også Nimb Roof med god plads til at nyde tiden og den unikke udsigt

Se video, hvor René Jasper Thomsen viser Nimb Roof frem:

Hos Tivolis administrerende direktør, Lars Liebst, er glæden over Nimb Roof stor:


Nimb Hotel er gennem flere år blevet tildelt meget international anerkendelse. Derfor er det naturligt, at vi nu har taget skridtet videre, og som det første hotel i Danmark har fået specialdesignet en pool på taget med poolbar og loungeområde. Dels for at imødekomme den stigende efterspørgsel på unikke hotelophold i den eksklusive del af markedet, dels for at bidrage til at positionere København og Danmark i en kvalitetsbevidst og attraktiv målgruppe.

Unikke events for alle på tagterrassen
Københavnerne kan glæde sig til en unik mulighed for at opleve tagterrassen, når Nimb tre dage om ugen inviterer til særlige events under temaet Summer in the City. Arrangementerne kører i juni, juli og august med mulighed for forlængelse, hvis vejret holder. Tuesday Cook Out er grillaftener under åben himmel, hvor der bliver serveret skaldyr, fisk og kød tilberedt på grillen af Nimbs kokke. Rosé-baren serverer ad libitum. Torsdage fra den 21. juni er der Nimb Nights Open Air, hvor der er koncerter med Frederikke Vedel & All Stars og bobler og tapas på tagterrassen fra kl. 19 og live-koncert fra klokken 20. På lørdage er der Saturday Night Live med cocktails fra den nye poolbar og gæste-dj’s. Man melder sig til via www.nimb.dk/summer 

Sund på luksusmanér med ny klub
Nimb Roof er åbent for Nimbs gæster og medlemmer af den nye Nimb Club. Med Nimb Club-medlemskabet får man guldkort til Tivoli og adgang til Nimb Clubs eksklusive faciliteter: Nimb Roof & Nimb Wellness. Det giver også mulighed for at træne i Haven ved særlige lejligheder. Prisen for et medlemskab af Nimb Club er 2.500 kr. per måned eller 25.000 kr. pr. år ved forudbetaling. Der er et begrænset antal pladser i Nimb Club.

Eksklusivt fitness- og wellness-område åbner i august
I august bliver sidste brik i Tivoli Hjørnet lagt. Her åbner Nimbs fitness- og wellness-område Nimb Wellness, som kun er for hotellets gæster og Nimb Club-medlemmer: Her er hamam, massagerum og fitnessmaskiner, så man har mulighed for at træne og få skræddersyede massagebehandlinger. Gym-afdelingen er fuldt udstyret med de nyeste Technogym-maskiner inklusive TRX-udstyr og et specielt indrettet, opvarmet rum til at udføre cardio-træning i 34 graders varme. Nimb Wellness-området har separate rum til massage og behandlinger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *