20% bonus på gavekort til Small Luxury Hotels of the World

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Small Luxury Hotels of the World har også en strategi for at øge salget i den aktuelle situation. Sammenslutningen tilbyder gavekort med 20% bonus.

Vi har tidligere skrevet om, hvordan forskellige hotelkæder har aktuelle tilbud for at øge omsætningen, når verdenen igen åbnes. Nogle bruger deres loyalitets program: Small Danish Hotels fordobler din pointoptjening. Marriott Bonvoy og IHG sælger bonuspoint med store rabatter. Hilton Honors forlænger en kampagne, der giver flere point.

Nu melder Small Luxury Hotels of the World sig på banen med billige gavekort. Dette ligne den kampagne, som Marriott Bonvoy havde i sidste uge.

Gavekort, tilgodebeviser og forudbetalinger er kun noget værd, hvis udsteder er i stand til at indfri din fordring. I disse tider, skal du derfor nøje vurdere, hvilke selskaber, du ønsker at købe gavekort hos. Vi har ikke foretaget en vurdering af økonomi i Small Luxury Hotels of the World – og kan derfor ikke rådgive om denne teoretiske risiko.

Small Luxury Hotels of the World

2 danske hoteller er med i sammenslutningen Small Luxury Hotels of the World (som jeg fremover vil forkorte SLH): Kokkedal Slot Copenhagen og Nimb Hotel i Tivoli. SHL er en sammenslutning af over 530 hoteller fordelt på 90 lande. Disse hoteller er for det meste smukke boutiquehoteller, der helt klart hører til blandt de bedste i branchen. Hoteller i SLH er alle individuelle og uafhængige. De lever alle op til sammenslutningens navn “Small Luxury Hotels”, fordi det er nøjagtigt, hvad de er.

Nimb Hotel. Foto: © Lasse Salling, Tivoli

20% bonus på SLH gavekort

Indtil udgangen af ​​juni 2020 kan du nu købe gavekort hos SLH, hvor du modtager en bonus på 20%. Gavekort udstedes i følgende valutaer: Euro, amerikanske dollar, Britiske pund og Australske dollar. For at få de 20% bonus skal du betale mindst 100 i den valgte valuta, altså 100 EUR/USD/GBP/AUD

Her er linket til køb af gavekort.

Du kan naturligvis købe gavekort på en hvilken som helst værdi (dog minimum 50 af den valgte valuta). Her er et par eksempler på hvordan bonussen virker:

 • Et gavekort på 120 euro koster 100 euro
 • Et gavekort på 600 euro koster 500 euro
 • Et gavekort på 1200 euro koster 1000 euro

Gavekortet er gyldigt i 18 måneder fra købsdatoen. Gavekortet kan desværre ikke bruges på forudbetalte ophold, ligesom hele værdien på gavekortet skal bruges. Du kan altså ikke bruge en del af gavekortet og gemme resten til næste gang. Jeg anbefaler, at du læser alle betingelser, før du køber et gavekort. Du kan finde dem her.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig bragt på vores tyske søsterside.

Forsidefoto: © Ka’ana Resort / SLHHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

 1. Richard Juul siger

  Der er nogen der ikke kan regne. Kr. 600 – 20% = kr. 480. Skolepengene tilbage.

  • Henry Jørgensen siger

   Hej Richard.

   Mange tak for det afklarende spørgsmål. Der gives 20% bonus, ikke 20% rabat. Så regnestykket er: 500 + 20% bonus = 600. Så tallene i artiklen holder. Så jeg har både lært dansk og procentregning i skolen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *