Norden får sit første Radisson RED-hotel i Reykjavik

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Radisson Hotel Group som vi kender herhjemme fra hotelkoncepterne Radisson BLU og Park Inn, har nu annonceret planerne om det første Radisson RED-hotel i Reykjavik på Island.

Varemærket Radisson RED ligger sammen med Radisson BLU i det øvre liga hvad hotelstandarder gælder, men satser på en mere fargerig og uformel indpakning.

Fjerde Radisson-hotel på Island

Det nye Radisson RED-hotel blir det fjerde hotel på Island i hotelkædens produktportefølje. Fra før findes Radisson Blu 1919, Radisson Blu Saga Hotel og Park Inn ved lufthavnen.

En helt ny bygning på 17 etasjer skal huse det nye Radisson RED Reykjavik. Hotellet får totalt 195 rum og har planlagt åbning i andet kvartal 2020. Hotellet skal ligge centralt i Reykjavik centrum med gangafstand til shopping og andre centrumsnære aktiviteter.

Radisson RED
Radisson RED skal være upscale, men med et lidt mere afslappet og uformelt image

Varemærket Radisson RED findes allerede i byer som Brüssel, São Paulo, Cape Town, Glasgow og Minneapolis.

– Vi glæder os over at kunne introducere vores dristige Raddison RED-varemærke i endnu en levende og urban hovedstad, siger Elie Younes, chef i selskabets udviklingsafdeling. – Turismen i Reykjavik blomstrer på grund af øens skønhed og naturlige underværker.

Stor vækst i turismen

Turismen på Island har opplevet en enorm vækst efter år 2000. Det unikke landskab på øen tiltrækker turister fra verden over. Væksten i turistindustrien får meget af æren for at landet har klaret at komme på benene igen efter den økonomiske krise i 2008. Sidste år besøgte næsten 2,2 millioner mennesker Island, noget som er fire gange mere end i 2010.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *