Nordic Choice Hotels: Coronakrisen skaber nye kreative hoteltilbud samt nyt samarbejde

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Nordic Choice Hotels har kontaktet kunder, partnere og gæster for at fortælle dem om mulighederne for, at benytte de tomme hoteller eller låne noget personale under coronakrisen.

Nordic Choice Hotels har sendt en liste ud over mulige områder, som virksomheden kan hjælpe med for dem, der har f.eks. har oplevet personaleudfordringer som følge af karantæne eller øget efterspørgsel. Det kan også være, at der er nogen som har behov for at låne lokaler til forskellige forhold og dette kan Nordic Choice Hotels altså også være behjælpelige med.

Vi har tidligere kontaktet myndigheder og kommuner i Norge og Sverige for at informere om forskellige tiltag, vi kan hjælpe med i den ekstraordinære situation, samfundet står overfor på grund af COVID-19. Vi kontakter konstant nye partnere og kunder og nu har vi også sendt information til alle medlemmer af Nordic Choice Club.

Modtagelsen har været formidabel, og vi mener, at dette kan hjælpe andre med lokale eller personalemangel. Derudover hjælper det også vores ansatte, som enten er blevet afskedige eller som risikere at blive det.

Torgeir Silseth, CEO hos Nordic Choice-hoteller.

Stor variation i kapacitet og kompetencer

Listen over de ting, som personalet kan imødekomme er b.la. rengøring, madlavning, levering af mad og lagerarbejde.

På hotellerne kan faciliteterne benyttes til f.eks. karantæneophold, dagplejecenter, videokonferencer, træning af medarbejdere og meget mere.

Flere hoteller bliver allerede benyttet af folk, som er i karantæne. Vi kan også tilbyde gode tilbud til f.eks. sundhedspersonale, der har brug for overnatning og indkvartering. Derudover har Clarion Hotel Oslo skabt midlertidige streaming-rum til konferenceindhold, seminarer og møder. Andre hoteller har startet take-away-tjenester til mad. Så vores hotel- og servicetilbud er stadig i gang, men på lidt forskellige måder.

Torgeir Silseth, CEO hos Nordic Choice-hoteller.
Clarion Hotel Oslo tilbyder nu muligheden for at streame konferencer og møder

Nyt samarbejde på vej

Blandt de partnere som er i dialog med Nordic Choice Hotels om personaleudveksling er Stendi, der er Norges største firma for pleje og omsorg. Stendi tager sig af de mange sårbare mennesker, der hører til risikogrupperne. Stendi er glad for at have adgang til flere hænder, som de har pga. personaleudveksling mellem dem og Nordic Choice Hotels.

Vores vigtigste opgave under denne krise er, at bevare kvaliteten af ​​vores service. Vi har denne forpligtelse til enhver tid, over for både brugere og klienter. Når mange af vores medarbejdere nu er i karantæne, er vi nødt til at finde andre løsninger.

Gode ​​menneskelige ressourcer der er tilgængelige, men sættes på sidelinjen på grund af fyringer, skal tages i brug. Dette er bæredygtigt i praksis og vi er meget tilfredse med samarbejdet.

Ingvild Kristiansen, administrerende direktør i Stendi.

Kilde: Nordic Choice Hotels

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *