Nordic Choice øger ambitionerne i Københavns Lufthavn

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Københavns Lufthavn er Nordeuropas største lufthavn, og den forbereder sig nu på at kunne håndtere hele 40 millioner passagerer på årsbasis. Lige ved siden af Terminal 3 vokser det nye Comfort Hotel Copenhagen Airport med sine 619 hotelværelser frem. Et hotel, der ifølge hotelkæden Nordic Choice Hotels tilfører området en puls og en energi, som har manglet.

Anna Spjuth, der er Senior Vice President for Comfort Hotel og ansvarlig for etableringen i Kastrup forklarer:

Lufthavne har altid været et sted, som folk helst ville væk fra hurtigst muligt. Det er blot en mellemstation på turen til den destination, man har drømt om at besøge. Vi synes, at det er på tide, at tingene ændrer sig. Potentialet for lufthavne er så meget større end bare at være et sted, hvor man venter. Vi bygger nu et hotel, der har som mål at lokke folk hertil. Vi vil være så gode, at vores gæster bliver her og glemmer alt om Bruxelles, Ibiza og Ayia Napa.

Den ambitiøse holdning har allerede bevirket, at hotellet er vokset. Siden det første spadestik til Comfort Hotel Copenhagen Airport, er det vokset med mere end 20%. Hotellet skulle oprindeligt have haft 500 hotelværelser, men nu har planerne ændret sig, og når hotellet åbner i 2020, bliver det med 619 værelser. I modsætning til de andre hoteller i området har Comfort Hotel Copenhagen Airport ikke fokus på de forretningsrejsende, når det åbner i 2020. Det er nemlig de budgetrejsende, som er i fokus.

Anna Spjuth fortsætter:

Der sker noget i København, og vi skal smede, mens jernet er varmt. Det gør vi ved at tilbyde en helt ny type hotel til gæsterne. 80% af alle rejsende flyver på økonomiklasse, og mange af dem er unge personer, som leder efter en god beliggenhed og en skøn seng, men som hellere vil bruge pengene på andet end de klassiske hotellers service såsom minibarer og jazzunderholdning i lobbyen. Hos os har vi fokus på at gøre livet lettere for de rejsende, uanset om det handler om lavere værelsespriser eller om at gøre det lettere at mødes. Her får de alt, hvad de behøver, men de slipper betale for det unødvendige.

Nordic Choice Hotels driver allerede Clarion Hotel Copenhagen Airport, som er Comforts diametrale modsætning; et førsteklasses full service hotel. Når Comfort Hotel Copenhagen Airport i 2020 bliver nærmeste nabo, vil hotelkæden dog kunne tilbyde noget, som passer til alle målgrupper direkte ved Københavns Lufthavn. Sammen kommer man til at drive en ny hub for møder og kongresser. Hele Comfort Hotel Copenhagen Airport kommer til at befinde sig på et 3 000 kvadratmeter stort kongresområde med arbejdsnavnet Hangaren. Ambitionen er at lokke flere internationale kongresser og møder til stedet ved at kunne tilbyde mødeomgivelser uden begrænsninger.

Nordic Choice Hotels’ grundlægger Petter A Stordalen udtaler:

Som Nordens største mødearrangør har Nordic Choice Hotels stor erfaring med og viden omkring det at drive succesrige og internationale konferencecentre. Med tanke på Københavns tiltrækningskraft, vores erfaring med at skabe vellykkede møder og muligheden for at kunne tilbyde både et budgethotel, et full service hotel og Nordeuropas største lufthavn ikke langt derfra, bliver dette noget helt nyt. Vi glæder os til 2020.

FAKTA:

 • Comfort Hotel Copenhagen Airport åbner i 2020
 • Hotellet kommer til at have 619 hotelværelser inklusive 2 suiter, handicapvenlige værelser samt 10 XXL-værelser med plads til 8 personer hver
 • 24/7 Barception – en kombineret bar, reception, check-in og deli. Her er der drikkevarer og enklere mad – til grab & go eller grab & sit.
 • Bar øverst oppe
 • Døgnåbent fitnessrum
 • Crew lounge
 • Aktivt og inspirerende legerum
 • Laundromat
 • Perfekt beliggenhed i forhold til tog og Terminal 3
 • Arkitekt: Krook & Tjäder AB
 • Interiørdesigner: Haeg Interiørarkitektur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *