Norwegian åbner ny dansk indenrigsrute

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Den 15. juni 2022 klokken 20:10 afgår første Norwegian-fly efter planen fra Københavns Lufthavn til Bornholm Lufthavn.

Den nye rute giver rejsende fra Bornholm direkte adgang til Norwegians netværk af internationale ruter, der tæller 55 destinationer i hele Europa fra København i løbet af sommeren.

I Folkemøde-ugen har selskabet sat ekstra kapacitet ind for komme efterspørgslen i møde.

Efter Folkemøde-ugen fra den 15.-19. juni, hvor der indsættes ekstra kapacitet, flyves ruten fra den 23. juni tirsdag, torsdag og søndag indtil 14. august. 

Vi er meget glade for at kunne lancere ruten mellem Bornholm og København i sommersæsonen. Det giver rejsende fra Bornholm direkte adgang til vores netværk fra København, der over sommeren tæller 55 af de mest populære destinationer i Europa. Samtidig bliver det nemt og bekvemt for københavnere og andre at rejse til Bornholm på sommerferie, for eksempel i en forlænget weekend.

Magnus Thome Maursund, kommerciel direktør i Norwegian.

Med lanceringen af ruten mellem København og Bornholm følger Norwegian sin forretningsplan, der har yderligere fokus på indenrigsruterne og de intraskandinaviske ruter. Norwegian flyver i dag mellem København og Aalborg på det danske indenrigsnet foruden et stort antal direkte internationale destinationer fra både København og Aalborg.

Vi har sagt, at vi ønskede at udvide vores tilstedeværelse på indenrigstrafikken i Danmark. Med en enkelt undtagelse er indenrigsruterne i Danmark præget af ringe konkurrence, og det er til skade for kunderne. Vi mener, at alle skal have råd til at flyve, og vi er konkurrencedygtige både på pris og service. Samtidig flyver vi store og moderne fly, så kunderne kan se frem til en behagelig og afslappende flyvetur over Østersøen.

Magnus Thome Maursund, kommerciel direktør i Norwegian.

Billetter er til salg på www.norwegian.comonsdag morgen med priser fra 349 kroner. 

Trafikprogram

Efter afslutningen af Folkemødet (15.-19. juni), hvor programmet er udvidet, flyver Norwegian (fra 23. juni til den 14. august) som følger:

  • CPH-RNN: Tirsdag 13:30, torsdag 12:35, søndag 12:35
  • RNN-CPH: Tirsdag 14:35, torsdag 13:30, søndag 13:30Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *