Emirates fordobler antallet af afgange til Sydney

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Australien tager igen mod turister, og flyselskabet Emirates fordobler derfor antallet af afgange til den populære rejsedestination Sydney. Landet har længe været et populært mål for danske langtursturister.

Find solhatten, kufferten og badedragten frem. Australien har netop annonceret, at man åbner for indrejse pr. 21. februar, og det markerer flyselskabet Emirates nu ved at fordoble antallet af afgange fra Dubai til Sydney.

Fra d. 1. marts indsættes en ekstra Airbus A380’er på ruten alle ugens syv dage. Dermed fordobles den daglige kapacitet til flere end 1.000 sæder på ruten med med Emirates’ ikoniske, to-etagers kæmpefly.

Rejser man fra Danmark, går turen via Dubai, hvor man lander kl. 23.45 og efter den 1. marts kan man så vælge mellem at hoppe direkte videre mod Sydney kl. 02.00 eller nyde et stop-over i Dubai og tage den nye afgang kl. 10.15 fra Dubais internationale lufthavn mod Sydney.

Ruten mellem København og Dubai flyves pt. med Emirates 777-300ER, men fra Dubai til Sydney kan man altså nyde verdens største passagerfly, A380’eren, der for mange er en oplevelse i sig selv. 

Går turen til Melbourne i den mest sydlige ende af Australien, kan man i øvrigt også igen rejse med A380’eren – ruten blev pr. 1. februar opgraderet fra Boeing 777-300ER til Airbus’ topmodel. Alene ved at skifte fly er kapaciteten på ruten øget med 50 procent. Desuden flyver Emirates dagligt til Brisbane (fra 1. marts opgraderes denne rute også til A380) og 3 gange ugentligt til Perth.

Kæmpeflyuet Airbus A380 under landing i Københavns Lufthavn. Video: Henrik Olsen

Airbus’ model A380 er verdens største passagerfly, og det er blevet kendt for sine ekslusive faciliteter. Kæmpeflyet er notorisk for de private suiter og badeværelse med brusebad på First Class, liggepladser, lounge med bar på Business, ekstra benplads på Economy, WiFi og store, skarpe skærme med Emirates underholdningssystem med tusindvis af film og serier i hele flyveren.

Du kan booke din billet på emirates.com eller via de fleste rejseagenter. 

Forsidefoto: Havnen i Sydney – Emirates/PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *