Apollo sætter masser af Spanien på feriemenuen

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Pandemien har ført til øget interesse for de velkendte og etablerede europæiske rejsedestinationer. Derfor lancerer Apollo nu rejser til de spanske feriefavoritter Mallorca og Costa del Sol – fra hele landet.

Coronapandemien har ændret vores rejsevaner. Vi søger i højere grad tryghed og det mere nære. Og hvad er egentligt mere trygt end en dejlig ferie til Costa del Sol eller Mallorca? Apollo lancerer nu rejser til hele seks byer langs den spanske solkyst, heriblandt Malaga, Marbella og Estepona. På Mallorca vil de rejsende kunne vælge mellem flere velkendte rejsemål, som familiefavoritten Alcudia, Playa de Palma og Puerto de Soller.

Hvis der er rejsemål, som kan kategoriseres som ferieklassikere blandt danskerne, så må det vist være Costa del Sol og Mallorca. Danskerne har rejst til Spanien i årtier, og vi glæder os meget til nu at tilbyde rejser til både det spanske fastland og til den populære ferieø Mallorca fra nærmest hele landet.

Glenn Bisgaard, salgsdirektør hos Apollo Rejser.

Bliv solkysset på solkysten

Med solskin ni ud af ti dage året rundt er det ikke svært at forstå, hvorfor så mange danskere har forelsket sig i Costa del Sol. Her ligger feriebyerne som perler på en snor – alle med hvert deres unikke særpræg.

Mens Malaga byder på storbypuls, shopping og Museo Picasso, er nabobyen Marbella mere kendt for sine jetset-vibes og eksklusivitet. Drømmer man derimod om en mere tilbagelænet bid af Spanien, så vil man måske tabe sit hjerte til de charmerende byer Estepona og Nerja, hvor den sydspanske idyl får frit spil.

Selvom feriebyerne langs Costa del Sol har hver deres personlighed, så deler de alle det allervigtigste: Spaniernes livsglæde, kærlighed for mad og de dejlige temperaturer.

Glenn Bisgaard, salgsdirektør hos Apollo Rejser.

En ø for alle

At Mallorca er tilbage i udbuddet glæder også rejsearrangøren. For øen er et feriemekka for alle. Her stortrives familier og par, vennegrupper og idrætsudøvere. De seneste år er der blevet arbejdet meget med miljø på øen, som har været med til at løfte øens unikke kvaliteter, som fik turisterne til at falde pladask for Mallorca, da de begyndte at rejse til øen for 50 år siden, frem igen.

Det bedste ved Mallorca er, at øen taler til alle. Her har du fine strande og skønne bjerglandsbyer, fantastiske tur- og cykelmuligheder, storbypuls og landsbyidyl. Topper du det hele med den spanske kultur og gastronomien, er det svært at gå forkert i byen.

Glenn Bisgaard, salgsdirektør hos Apollo Rejser.

Herfra kan du rejse til Mallorca og Costa del Sol med Apollo

  • København
  • Billund
  • Aalborg
  • Aarhus

Afgangene til Mallorca og Costa del Sol kan købes fra slutningen af uge 7. 

Læs mere på Apollo’s hjemmeside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *