Norwegian Cruise Line er klar med krydstoger igen den 25. juli

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Udvalgte græske øer og caribiske rejseplaner er nu åbne for salg ved redderiet

Norwegian Cruise Line annonceredei dag sit comeback, med nye rejseplaner, der sejler i Europa og Caribien fra d. 25. juli 2021.

Krydstogtrederiet vil genstarte med reduceret kapacitet med Norwegian Jade, Joy og Gem som de første af den 17-skibs store flåde, der byder gæsterne velkommen tilbage om bord.

Krydstogthungrende har mulighed for at tilbringe sommeren med at udforske gamle ruiner og solrige strande med helt nye syv-dages krydstogter til de græske øer på Norwegian Jade fra Athen (Piræus) d. 25. juli 2021.

De kan også øhoppe med ugelange caribiske rejseplaner, der er tilgængelige fra Montego Bay, Jamaica fra d. 7. august 2021 på Norwegian Joy eller fra Punta Cana (La Romana), den Dominikanske Republik på Norwegian Gem d. 15. august 2021.

Over et år efter, at vi oprindeligt suspenderede krydstogter, er tiden endelig kommet til, at vi kan bringe vores loyale gæster nyheden om vores store krydstogt-comeback. Vi har arbejdet flittigt med at genoptage driften og fokuseret på en gæsteoplevelse med sundhed og sikkerhed i fokus. Den voksende tilgængelighed af COVID-19-vaccinen har været afgørende. Vaccinen kombineret med vores videnskabeligt understøttede sundheds- og sikkerhedsprotokoller hjælper os med at give vores gæster det, vi tror, ​​vil være den sundeste og sikreste ferie til søs.

Norwegian Cruise Lines præsident og administrerende direktør Harry Sommer.

Skal vaccineres

Alle gæster, der sejler ombord på krydstogter til og med 31. oktober 2021, skal være fuldt vaccineret og testet, inden de går om bord på vores skibe. I betragtning af pandemiens skiftende karakter, den hurtige udrulning af vaccinen og hastigheden af ​​den videnskabelige udvikling er det for tidligt at træffe beslutninger om vores sundheds- og sikkerhedsprotokoller til krydstogter, der begynder den 1. november 2021. Vi vil fortsætte med at evaluere vores sundheds- og sikkerhedsprotokoller og stole på videnskaben og vores Råd af eksperter, når vi træffer beslutninger og udvikler vores politikker og procedurer.

Norwegian Cruise Lines præsident og administrerende direktør Harry Sommer.

I dag annoncerede virksomheden også sit SailSAFE Global Health and Wellness Council (“Rådet”) bestående af seks eksperter, der hver er førende inden for deres områder.

Gæsterne har mulighed for at følge med, når NCL gør sine sidste forberedelser for at byde gæster velkommen ombord, i den nye dokumentarserie, EMBARK – The Series, der har premiere d. 16. april på www.ncl.com/embark.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *