Rejse Deal: DAT med billetter til 199,- kroner mellem København og Aalborg

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det danske familieejet flyselskab DAT “fejrer” regeringens plan for bedre transport i Danmark og derfor giver DAT billige flybilletter i hele april måned.

DAT har i længere tid igennem corona pandemien forsøgt at holde gang i Danmarks største pendlerrute mellem Aalborg og København. DAT har derfor være en central spiller på at sikre mobiliteten i Danmark mellem de to store byer.

Socialdemokratiet skriver i deres udmelding om den nye infrastrukturplan:

Socialdemokratiet vil samle Danmark.

Det kræver investeringer i veje, broer og jernbaner. Ligesom havne, lufthavne, ja selv cykelstier er en hel uundværlig del af vort lands infrastruktur.

Socialdemokratiet – Læs mere her.

Regeringens plan indeholder nemlig ikke meget, der støtter indenrigsluftfarten i Danmark. Faktisk nævnes den stort set ikke.

Vi fejrer regeringens nye infrastruktur plan med indsættelsen af Danmarks hurtigste bus på den absolut hurtigste
motorvej mellem Aalborg og København. Vi har flest afgange mellem Aalborg og København og nu kan du i resten af april måned flyve i vores bus til en intro pris på kun 199,-.

DAT direktør Jesper Rungholm

Med “bus” henviser Jesper Rungholm naturligvis til firmaets egen “Airbus“. Så denne rejse deal fra DAT kommer på et sjovt grundlag.

DAT startede ruten mellem Aalborg og København, da Norwegian indstillede flyvningerne i juni 2020 og har siden trofast betjent Nordjyderne med mange afgange og lave priser.

På kun 45 min og til kun 199,- bliver det svært at finde billigere, bedre eller hurtigere transport mellem København og Nordjylland. Vi er utroligt glade for den opbakning vi møder og kvitterer hermed med et stort fly til ekstremt lav pris.

DAT direktør Jesper Rungholm

Fakta:

  • DAT flyver i April op til syv daglige afgange i hver retning mellem København og Aalborg
  • Morgenafgang fra Aalborg kl 07.05 og fra CPH kl 16.30 flyves med Airbus. Flere afgange med Airbus på fredage og søndage.
  • Øvrige afgange betjenes med ATR42 og ATR72, verdens mest klimavenlige regional fly.
  • Kr. 299,- er fast lav pris hvis du booker i god tid og ”Superflex” billetten koster kun 599,- med fri ombookning helt op til afgang.
  • DAT er et dansk familie ejet selskab med 32 års erfaring og med en solid og fornuftig økonomi.
  • Vi flyver med dansk overenskomst og tror på fleksibilitet og kvalitet fremfor størrelse.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *