Aarhus Airport genåbner søndag med SAS-rute mellem Aarhus og København

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Den 11. april vil der atter være motorbrummen i Aarhus Airport efter tre måneders stilstand. Flytrafikken genoptages, når SAS går i luften mellem Aarhus og København.

Efter godt tre måneders trafikdvale åbner Aarhus Airport igen dørene for passagerer den 11. april. Det sker, når SAS genoptager flyvningerne mellem Aarhus og København.

Genåbningen af Danmark giver efterspørgsel

Med genåbningen af Danmark, er der også også behov for at kunne flyve på indenrigsruterne. Vi har tidligere skrevet om genåbningen af SAS-ruten i denne artikel. Vandflyet mellem den jyske hovestad og København er også kommet i luften. Det skrev vi om i denne artikel.

Det er meget positivt, at ruten mellem Aarhus og København åbner igen. Vi mærker tydeligt et behov fra særlig erhvervsrejsende, som savner den hurtige forbindelse mellem Danmarks to største vækstcentre. Samtidig vil vi derved også kunne imødekomme interessen for rejsende, som har ærinder på internationale destinationer.

Nicolai Krøyer, administrerende direktør i Aarhus Airport.

SAS lægger ud med en daglig returflyvning mellem landets to største byer, hvorefter kapaciteten øges i takt med genåbningen af Danmark og den generelle efterspørgsel. Via en mellemlanding i København kan rejsende på nuværende tidspunkt opnå forbindelse til europæiske storbyer som Frankfurt, Berlin, Bruxelles og Nice samt oversøiske destinationer som New York, San Francisco, Chicago og Washington. 

Velkommen til en lufthavn under forvandling

Vi glæder os meget til at byde passagerne velkomne tilbage i Aarhus Airport, som stadig er i gang med en omfattende forvandling. Vi har haft fuldt tryk på byggeriet under den midlertidige nedlukning, og der er fortsat solid håndværkeraktivitet både ude og inde. Vi er dog helt klar til at sikre en god start og afslutning på rejsen på trods af byggearbejdet.

Nicolai Krøyer, administrerende direktør i Aarhus Airport.

Aarhus Airport udvides til dobbelt størrelse og totalmoderniseres for op mod 140 millioner kroner. Når den østjyske lufthavn står helt færdig i midten af 2022, vil det være i et eksklusivt nordisk design med gyldent skær. Se denne artikel for at få flere detaljer. Allerede nu kan rejsende få et smugkig til blandt andet udvidelsen af gates, der vokser fra fire til syv gates samt det nye transitområdes Skylounge med panoramavinduer mod landingsbanerne. I juni åbner en 500 kvm. Taxfreeshop, mens security-personalet allerede har taget den ultra-effektive sekssporede sikkerhedskontrol i brug. 

SAS’ første afgang ud af Aarhus Airport bliver en morgentur mandag den 12. april kl. 06.50. 
Vandflyet fra NORDIC Seaplanes er allerede i denne uge startet op igen. Læs mere på dette link: https://insideflyer.dk/vandflyet-er-endelig-tilbage-i-luften-igen/Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *