Norwegian Cruise Line har ophævet deres coronarestriktioner

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Krydstogtselskabet Norwegian Cruise Line (NCL) har valgt at opdatere sine globale sundheds- og sikkerhedsprotokoller. Fra og med den 4. oktober 2022 var alle krav om test, vaccinationer samt brug af mundbind ophævet.  

På baggrund af de positive fremskridt på folkesundhedsområdet har verdens tredje største krydstogtselskab, Norwegian Cruise Line, valgt at opdatere retningslinjerne for sundhed og sikkerhed.

Det nye lempede regelsæt trådte i kraft i går den 4. oktober og er mere i overensstemmelse med andre globale rejseselskaber.   

Sundhed og sikkerhed er altid vores første prioritet. Fra pandemiens begyndelse gik vi forrest på sundheds- og sikkerhedsområdet. Mange rejsende har ventet tålmodigt på deres rejse til søs, og vi kan ikke vente med at fejre deres tilbagekomst.

Harry Sommer, President and CEO for Norwegian Cruise Line.

Med lempelsen af protokollerne inden for sundhed og sikkerhed, fortsætter NCL med at følge rejsevejledningerne i de lande, rederiet besøger. Alle rejsende opfordres til at tjekke de specifikke rejsekrav på www.ncl.com/travel-requirements-by-country.

Inden afrejse kan gæsterne, som altid, finde samtlige nødvendige dokumenter og reglementer på www.ncl.com/freestyle-cruise/cruise-travel-documents.

Se Norwegian Cruise Lines nyeste skib – Norwegian Prima – som vi har prøvet på skibets første sejlads fra Island:

Foto: Norwegian Prima til kajs i Reykjavik. Taget af BongoPlanesHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *