Norwegian Cruise Line lancerer kendt Broadway-musical ombord på deres nyeste krydstogtskib

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian Cruise Line har netop løftet sløret for underholdningsprogrammet ombord på rederiets nyeste krydstogtskib, Norwegian Viva, der debuterer til august 2023. Hovedforestillingen i skibets højteknologiske teatersal bliver den Tony Award-nominerede Broadway-musical, ’Beetlejuice’.

Når NCL’s andet Prima Class skib, Norwegian Viva, til august er klar til at byde de første gæster velkommen ombord, er det første gang, den Tony Award-nominerede musical ’Beetlejuice’ kan opleves til søs. I Viva Theatre & Club opføres en 90 minutter lang, tilpasset version af den kendte Broadway-forestilling baseret på Tim Burtons kultfilm fra 1988. Den højteknologiske teatersal i tre etager ændrer på et splitsekund kulisse, skaber unikke specialeffekter og har innovative lyd- og belysningskonstruktioner indbygget i loftet.

Du kan se en Broadway-musical ’Beetlejuice’ når du er på krydstogt. Foto: NCL/PR

NCL er kendt for at forny krydstogtsoplevelsen, og vores gæster har høje forventninger til et underholdningsprogram i topklasse. Vi sætter altid gæsterne først, og arbejder målrettet på at leve op til forventningerne og skabe den ultimative ferie til søs. Jeg glæder mig til, at ’Beetlejuice’ til sommer leverer en masse sjov og nostalgi til vores helt nye Norwegian Viva.

David J. Herrera, kommende President for NCL.

Når Broadway-musicalen debuterer til søs, har musicalstjernen Michelle D’Amico rollen som Lydia, og der synges og danses til klassiske sange som ’Day-O’ og ’Jump in the Line (Shake, Senora)’.

Vi er stolte af, at vi både leverer enestående forestillinger for teaterfans og samtidig præsenterer vores gæster for Broadway- og West End-shows. Viva Theatre & Club skaber en unik ramme og gør teateroplevelsen endnu mere speciel – ikke mindst når den smukke teatersal med et trylleslag transformeres til eksklusiv natklub.

Richard Ambrose, Senior Vice President for Entertainment & Cruise Programming for NCL.

Annonceringen af ’Beetlejuice’ kommer i forlængelse af NCL’s debut til den stjernespækkede forestilling ’Summer: The Donna Summer Musical’, der opføres ombord på selskabets første Prima Class skib, Norwegian Prima.

Det ikoniske game show ‘Press Your Luck LIVE’ indtager ligeledes scenen på Norwegian Viva. Her får publikum mulighed for at deltage i det klassiske show og vinde lækre priser – for første gang til søs. En række gæstefavoritter bl.a. ”Improv@Sea” comedy club” og ”Syd Norman’s Pour House”, der hylder legendariske rockbands som Fleetwood Mac, The Rolling Stones m.fl. bliver ligeledes en del af underholdningsprogrammet. 

Sejler i Middelhavet sommeren 2023 

Norwegian Viva er det andet af i alt seks krydstogtskibe i NCL’s nye Prima Class. En skibsklasse, der tager oplevelser, service og design til nye højder og tilbyder en følelse af plads og rummelighed, man ikke tidligere har oplevet ombord på et moderne krydstogtskib.

Det nye Prima Class-skib indleder debutsæsonen med en række krydstogter i Middelhavet fra august til november 2023. Til december påbegynder Norwegian Viva den første sæson i Caribien med afgang fra hjemhavnen i San Juan, Puerto Rico.

I forbindelse med at det første krydstogtskib i Prima klassen blev lanceret, så talte vi med Norwegian Cruise Line omkring deres investeringer og hvordan de ser krydstogtsoplevelsen bliver forbedret. Lyt med her:

Foto: Norwegian Prima ved kaj. Skibet er søsterskib til det kommende Viva (BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *