Norwegian Cruise Line (NCL) introducerer krydstogter til De Kanariske Øer

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

De Kanariske Øer er danskernes europæiske vinterfavorit, og ifølge en YouGov-analyse er det her 35% af os helst vil vinterbade. Til vinter kan solhungrende danskere sejle til den populære, spanske øgruppe i Atlanterhavet. Norwegian Cruise Line (NCL) lancerer nemlig en række europæiske ruter, hvor Kanarieøerne opleves i kombination med Portugal, Spanien og Marokko.

Det nye europæiske krydstogtsprogram øger fleksibiliteten og gør det muligt at cruise i Europa året rundt.  

Den 21. november 2022 sætter Norwegian Cruise Line for første gang siden 2017 kursen mod De Kanariske Øer. Efter en 22-dages transatlantisk rejse fra Miami til Lissabon, vil Norwegian Sun sejle de første gæster mod øerne nordvest for Afrika, der er kendt for evigt forår.

De nye europæiske ruter giver mulighed for at udforske et bredt udvalg af destinationer – herunder nogle af regionens mest eftertragtede havne som Lissabon i Portugal, Agadir og Casablanca i Marokko, Arrecife på Lanzarote, Las Palmas på Gran Canaria og Santa Cruz på Tenerife. Skjulte perler som Ceuta i Nordafrika og Cadiz i Sydspanien indgår også i det nye program.

Norwegian Sun anløber desuden en række nye havne for NCL – bl.a. med stop på de to kanariske øer Fuerteventura og La Gomera samt Ceuta i Spanien, Agadir i Marokko og Horta på Azorerne.

Kanarieøerne har altid været et populært rejsemål – især om vinteren, hvor folk søger efter vintersol. Norwegian Suns nye ruter tilbyder en unik kombination af De Kanariske Øer og havne i Portugal, Spanien og Marokko, og gør det muligt for vores gæster at tage på krydstogt i Europa året rundt.

Kevin Bubolz, Managing Director Europe for Norwegian Cruise Line.

Til sommer krydser i alt ni skibe, inklusive Norwegian Sun, de europæiske farvande, hvilket udgør NCL’s største europæiske flåde nogensinde. Med det nye Europa-program anløber NCL flere europæiske havne end noget andet krydstogtselskab og tilbyder gæsterne flere valgmuligheder og større fleksibilitet.  Blandt andet det helt nye skib, Norwegian Prima, der døbes i Reykjavik til august 2022 og anløber Københavns Havn for første gang den 13. september.

NCL’s store udvalg af europæiske ruter i 2022 omfatter rejser til de græske øer, de norske fjorde, Middelhavet og til vinter også De Kanariske Øer.

Og spørger man danskerne er De Kanariske Øer fortsat et populært rejsemål i vinterhalvåret. I en ny analyse, YouGov har lavet for Norwegian Cruise Line, svarer 35% af danskerne nemlig, at de helst vil vinterbade på øerne i Atlanterhavet, nordvest for Afrikas kyst.  

Undersøgelsen er gennemført af analyseinstituttet YouGov for Norwegian Cruise Line. Der er i alt gennemført 1021 såkaldte CAWI-interview med danske mænd og kvinder i alderen 18- 65+ år, i perioden 11. – 15. marts 2022.

Norwegian Cruise Line. Foto NCL/PR

Om Norwegian Cruise Line   

Norwegian Cruise Line (NCL) har gennem 55 år sprængt rammerne for krydstogtrejser. Mest bemærkelsesværdig er den frihed og fleksibilitet som NCL tilbyder sine gæster med mulighed for at planlægge drømmerejsen uden snærende faste eller tildelte spise- og underholdningstider og uden formel dresscode.  

I dag består Norwegian Cruise Line af 17 topmoderne skibe (18 med Norwegian Prima), som anløber mere end 300 af verdens mest eftertragtede destinationer, herunder Great Stirrup Cay, som er virksomhedens egen private ø i Bahamas samt virksomhedens resort, Harvest Caye, i Belize.    



Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *