Norwegian Cruise Line udvider krydstogtsprogrammet i Asien

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Når Norwegian Cruise Line (NCL) til oktober vender tilbage til Asien for første gang i over tre år, er det med nye, længere og flere havnerige ruter. Det nyrenoverede skib, Norwegian Jewel, besøger 11 forskellige lande i Asien på 16 krydstogter, og for første gang tilbydes afrejse fra Filippinerne og Sydkorea.

Med afgang fra Tokyo den 19. oktober 2023 starter en seks måneder lang sæson i Asien for det nyistandsatte krydstogtskib Norwegian Jewel.

Efter en pause på mere end tre år er Asien tilbage i stor stil! Vi kender vores gæster godt og kan ikke vente med at vende tilbage til den fantastiske verdensdel. Norwegian Jewel er et mindre skib og har derfor den perfekte størrelse til at udforske Asiens mindre kendte havne og tilbyder samtidig alt det, vi ved, krydstogtrejsende elsker.

Kevin Bubolz, Managing Director Continental Europe, Middle East & Africa for NCL.   

For første gang lægger NCL vejen forbi Manila, Boracay, Palawan og Salomague i Filippinerne, Bintan Island i Indonesien og Hualien i Taiwan. De nye ruter inkluderer to nye afrejsedestinationer; Manila i Filippinerne og Seoul (Incheon) i Sydkorea.

Norwegian Jewel har ekstra mange timer i havn, og rejserne inkluderer flere overnatninger og færre dage til søs – bl.a. op til 13,5 time i eksotiske storbyer som Singapore og Ho Chi Minh City i Vietnam.

Norwegian Jewel kan gæste op til 2.376 rejsende og har for nylig gennemgået en komplet renovering af kahytter, suiter og badeværelser.

Højdepunkter fra Asien-sæsonen med Norwegian Jewel:

  • 11-dages krydstogt til Asien: Singapore, Filippinerne & Vietnam. NCL’s første rejse fra Manila, Filippinerne til Kuala Lumpur, Malaysia besøger 10 eksotiske destinationer med mulighed for at udforske Filippinerne og Vietnam, kombineret med besøg i Muara, Brunei Darussalam; Bintan Island, Indonesien og Singapore. Afgang den 30. november 2023.
  • 11-dages krydstogt til Asien: Singapore, Thailand & Indonesien sejler fra Kuala Lumpur (Port Klang) til Bali (Benoa). Turen går via ni tropiske destinationer som Langkawi, Malaysia; Lombok, Indonesien og en overnatning i Phuket, Thailand. Afgang den 27. januar 2024.
  • 10-dages krydstogt til Asien: Osaka, Jeju, Nagoya & Mount Fuji. For første gang med afrejse fra Seoul (Incheon), Sydkorea til Yokohama, Japan med stop i 10 havne. Inkluderer bl.a. overnatning i Kyoto (Osaka) og stop i Mount Fuji (Shimizu), Nagoya og Hiroshima. Afgang den 21. marts 2024. 

Se Norwegian Jewels ruter til Asien her.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *