Norwegian får topkarakter i international kåring

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Trods de økonomiske udfordringer holder Norwegian niveauet og flypassagerer over hele verden har for andet år i træk givet Norwegian fire ud af fire mulige stjerner, ifølge Airline Passengers Experience Association (APEX). Fire stjerner er den højeste rangering et lavprisselskab kan få.

Mere end en million flyvninger og 600 flyselskaber er blevet bedømt og rangeret i årets APEX-kåring. Norwegian er et af ti lavprisselskaber fra hele verden, der er blevet tildelt fire stjerner.

Vi sætter stor pris på at blive rangeret som et firestjerners flyselskab af passagerer, som har rejst med os. Jeg vil gerne takke vores 11.000 medarbejdere over hele verden, som hver dag yder deres bedste for at vores kunder får den bedst mulige rejseoplevelse.

Kurt Simonsen, Chief Customer and Digital Officer i Norwegian.

Det er andet år i træk, at Norwegian rangeres som et firestjerners flyselskab. Resultaterne blev offentliggjort i Los Angeles mandag aften lokal tid.

Her ses alle de firestjerners lavprisselskaber:

  • Allegiant Air
  • Atlantic Airways
  • Interjet
  • Norwegian
  • Southwest Airlines
  • Spirit Airlines
  • WestJet

Om APEX

APEX rangerer flyselskaber over hele verden ved hjælp af tilbagemeldinger fra passagererne selv. Flyselskaberne inddeles i tre kategorier: Globale selskaber, regionale selskaber og lavprisselskaber. 1,4 millioner flyvninger og 600 flyselskaber er blevet bedømt mellem 1. juli 2018 og 30. juni 2019. Passagererne har bedømt flyselskaberne generelt og på fire underkategorier: komfort, service ombord, mad og drikke, samt underholdning og WiFi ombord. Fire stjerner er den højeste rangering, et lavprisselskab kan opnå.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *