Norwegian fortsætter flyvninger i Danmark

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Som de eneste ruter udenfor Norge, fortsætter Norwegian med at flyve mellem København, Aalborg og Oslo.

Corona-krisen påvirker fortsat luftfarten negativt og for ti dage siden meddelte Norwegian, at man stopper flyvninger uden for Norge. Den eneste undtagelse er ruten mellem København og Aalborg, hvor selskabet fortsat vil flyve 3 afgange dagligt i hverdagen og 3 henover i weekenden.

Ruten mellem København og Aalborg er vigtig for Norwegian, fordi den er vigtig for vores kunder. Da vi kom tilbage på ruten igen efter corona-nedlukningen i foråret, fik vi rigtigt mange positive tilbagemeldinger. Det er meget opløftende i en svær tid for luftfartsbranchen, og vi tilpasser løbende vores program til efterspørgslen og rejserestriktionerne. Derfor er jeg glad for, at vi kan opretholde vores trafik mellem København og Aalborg med den gode service og gode priser, som vi er kendt for.

Magnus Thome Maursund, Senior Vice President Short Haul i Norwegian

Ruten mellem København og Oslo opretholdes også, dog med nedsat antal afgange.

Fakta om ruterne

København (CPH) – Aalborg (AAL):
Flyvningerne starter 23. november 2020 og er planlagt med 3 daglige afgange mandag til fredag. I weekenden er der i alt 3 afgange.

København (CPH) – Oslo (OSL):
Flyvningerne starter 23. november 2020 og er planlagt med 6 ugentlige afgange.

Begge ruter flyves med Norwegians Boeing 737-jetfly.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *