Norwegian havde 640.000 passagerer i januar og oplevede fortsat påvirkning af omikron-virussen

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegians trafiktal for januar viser, at cirka 640.000 passagerer fløj med Norwegian. Øgningen er betydelig sammenlignet med samme måned sidste år.

Flytrafikken i januar har været præget af lavsæsonen og udbredelsen af omikron-virussen og de medfølgende myndighedspålagte tiltag og restriktioner.

Vi ved, at der er en stor, opdæmmet rejselyst, og nye signaler om genåbning af samfundet i stadig flere lande har positiv indvirkning på, hvordan kunderne planlægger og bestiller rejser i foråret og sommeren. Vi er klar til at tage imod de, der skal ud og rejse og vil øge vores udbud i takt med stigningen i efterspørgslen.

Geir Karlsen, koncernchef i Norwegian.

Norwegian havde 637.376 passagerer i januar i mod 74.224 i januar sidste år. Belægningsgraden var på 70 procent. Kapaciteten (ASK) var på 1298 millioner sædekilometer, mens den faktiske passagertrafik (RPK) var på 905 millioner sædekilometer.

I januar havde Norwegian i gennemsnit 45 fly i drift og 99,2 procent af de opsatte flyvninger blev gennemført. Punktligheden var på 85,9 procent.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *