Norwegian holder fortsat sig over en million passagerer i november

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegians trafiktal for november viser, at der også i denne måned var mere end en million passagerer, der rejste med Norwegian.

Selskabets produktion og ruteudbud i vintersæsonen har vist sig i november at være godt tilpasset efterspørgslen fra kunderne.

I november havde Norwegian 1.005.380 passagerer mod 124.481 i samme måned sidste år. Set i forhold til november 2020 er den totale kapacitet (ASK) steget med 541 procent og passagertrafikken (RPK) er steget med 1007 procent.

Resultatet viser, at vi har ramt rigtigt med hensyn til at tilpasse produktionen til kundernes rejsebehov. Spanien er et af de markeder, hvor vi ser en god udvikling i bookingerne. Den seneste måned har vi gjort det endnu tryggere for kunderne at købe billetter ved at forlænge gyldigheden for én gebyrfri ændringer – også af billigste billetter, der ellers ikke i udgangspunktet er fleksible.

Geir Karlsen, CEO i Norwegian.

Belægningsgraden var i november på 76,6 procent.

I november havde Norwegian i gennemsnit 49 fly i drift, mens 99,8 procent af de opsatte flyvninger blev afviklet. Punktligheden var på 91,3 procent.

Til sammenligning havde SAS 1.309.000 passagerer i november måned. Så SAS holder sig fortsat som Nordens største flyselskab.

Se detaljerede trafiktal her.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *