Norwegian klar med deres sommerprogram og 51 ruter fra Danmark

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Fortsat fokus på det nordisk kernemarked og et forbedret udbud af ruter til populære by- og feriedestinationer i hele Europa er væsentligste elementer i Norwegians trafikprogram for sommerhalvåret 2023.

Norwegian har åbnet for salg på i alt 239 ruter, heraf 51 ruter fra Danmark, som en del af sommerprogrammet, der løber fra marts til oktober 2023.

Vi er glade for at kunne fremlægge vores trafikprogram for den kommende sommersæson. Det nye program bidrager til, at vi i endnu højere grad konsoliderer os som et ledende flyselskab i Norden med et omfattende udbud af ruter med mange afgange i og imellem de nordiske lande og til populære destinationer i hele Europa. Vi ser frem mod en god og travl sommer i 2023 og at byde vores passagerer velkommen ombord.

Geir Karlsen, koncernchef i Norwegian.

I løbet af de seneste to år har Norwegian gradvist øget sin flyflåde i takt med, at efterspørgslen på flyrejser er vendt tilbage. I sommerhalvåret 2023 forventer Norwegian at operere 85 fly, hvilket er en øgning på 15 fly fra sommeren 2022. Det betyder, at Norwegian kan tilbyde flere afgange på de mest populære ruter, hvilket giver kunderne endnu mere fleksibilitet, når de planlægger rejser. I Danmark gælder det på de 51 danske ruter, der indtil videre er en del af sommertrafikprogrammet.

Jeg er glad for, at vi har kunnet at øge vores kapacitet gradvist de sidste par år i takt med, at efterspørgslen på rejser er kommet sig. For sommeren 2023 forventer vi igen at øge udbuddet af flyrejser til gavn for de rejsende.

Geir Karlsen, koncernchef i Norwegian.

I alt er der 239 ruter til salg for sommerhalvåret 2023 på norwegian.com. Ruterne fordeler sig som følger på de nordiske lande:

  • Norge: 131 ruter
  • Danmark: 51 ruter
  • Sverige: 51 ruter
  • Finland: 17 ruter

Note: De enkelte lander summerer ikke til 239, hvilket skyldes, at ruter, der går imellem to lande, fremgår i optællingen under begge lande.

Foto: Norwegian Air Shuttle B737-8JP(WL) (LN-NGW) i Madeira Cristiano Ronaldo International Airport (FNC) (Foto: BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *