Norwegian Prima kommer til København

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Den 13. september 2022 sejler Norwegian Prima fra København på et europæiske krydstogt. Skal du med?

På krydstogt skrives afstressning med stort. Foto: BongoPlanes

I den seneste tid har vi fulgt Norwegian Cruise Lines (NCL) nye flagskib M/S Norwegian Prime på sin jomfrurejse fra Reykjavik til Amsterdam. Efter den vel overståede rejse er skibet nu igen på farten i de nordeuropæiske farvande, denne gang med betalende passagerer, hvorved skibet nu er i normal drift. Den 13. september anløber det København og starter derfra et krydstogt til Oslo, Kristiansand, Bergen, Geiranger og Ålesund – alle norske havnebyer – inden skibet sætter kurs mod syd og Amsterdam, belgiske Zeebrugge, franske Le Havre og endelig Southampton i England.

Tag et kig ombord…

Hvis du overvejer at prøve en ferie til søs i absolut luksusklasse, kan billederne herunder – alle optaget på skibets jomfrurejse – måske give dig en fornemmelse af, hvad Norwegian Primas gæster har i vente.

Først vil vi dog vise dig to videoer, hvor vi blandt andet tager en snak med kaptajnen ombord om det at søsætte et helt nyt skib og ny skibsklasse. Vi taler også med den ansvarlige for mad og drikke ombord. Giv den et kig og kom tættere på operationen bag et moderne krydstogtsskib.

Og så noget af det vigtige ombord på et krydstogtskib – nemlig hvilke muligheder er der for at spise og drikke på turen. Det ser vi på i denne video:

Og så til billederne fra skibets jomfrurejse:

Restauranten Indulge Food Hall rummer i virkeligheden 11 forskellige spisesteder. Foto: BongoPlanes
Norwegian Cruise Lines Senior Director of Culinary Development and Operation, Christian Pratsch, rejste selv med på den første tur for personligt at sikre den høje standard på mad og drikke.
Restauranten Le Bistro er en af de 35 spisesteder, man finder ombord på Norwegian Cruise Lines nye flagskib. Bon Appétit! Foto: BongoPlanes
Ingen behøver at tørste ombord. Foto: BongoPlanes
… eller sulte. Foto: BongoPlanes
Den søde tand kommer heller ikke til kort. Foto: BongoPlanes
I den veludstyrede fitnessafdeling kan man yde bod for de uimodståelige kulinariske lækkerier. Foto: BongoPlanes
Boldspil og mange andre sportsaktiviteter er også mulige. Foto: BongoPlanes
… og måske man vil slutte af med lidt wellness-afslapning. Foto: BongoPlanes
Intet krydstogt uden underholdning. Her er det selveste Chaka Khan, som optrådte i The Prima Theatre under jomfrurejsen. Foto: BongoPlanes

Forsidebillede: Krydstogt, som man kan drømme om. Foto: BongoPlanesHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *