Norwegian med stærk trafikvækst i juli

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian havde mere end 2,2 millioner passagerer i juli, hvilket er det højeste tal siden før pandemien. Regulariteten var på 99,7 procent, mens belægningsgraden var på næsten 95 procent, hvilket er højeste belægningsgrad i mange år.

Norwegian havde 2.206.424 passagerer i juli mod 695.830 i juli 2021. Belægningsgraden var på 94,5 procent. Kapaciteten (ASK) var 3.322 millioner sædekilomenter, mens den faktiske passagertrafik (RPK) var på 3.139 millioner sædekilomenter – en stigning på 27 procent fra juni. Punktligheden, der er et mål på antallet af afgange inden for 15 minutter efter ordinær tid, var i juli på 62,2 procent. Alligevel landede 93 procent af flyvninger til planlagt tid eller indtil én time senere. I juli havde Norwegian i gennemsnit 70 fly i drift, og 99,7 procent af de planlagte flyvninger blev gennemført.

Det har været en god sommer for Norwegian. Vi havde den højeste belægningsgrad i mange år i juli, og vi gennemførte tæt på alle flyvninger til trods for mange og store udfordringer for flytrafikken i Europa. Jeg er meget imponeret over mine kolleger og deres engagement for kunderne. Det har været helt afgørende for, at vi har kunnet levere så gode resultater denne sommer.

Geir Karlsen, koncernchef i Norwegian.

I juli indgik selskabet aftaler med både Widerøe og Norse Atlantic Airways med det mål at blandt andet kunne etablere billetsamarbejde og forenkle rejserne for kunderne.

Norwegian Air Shuttle B737-8JP(WL) (LN-NGT) – Madeira Cristiano Ronaldo International Airport (FNC) (Foto: BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *