Norwegian med ny rute fra Aalborg

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian er kommet med en god nyhed til nordjyderne, de åbner nemlig en ny rute fra Aalborg til Gran Canaria.

I går kom det frem i en pressemeddelelse fra Norwegian, at de åbner en ny rute fra Aalborg til solrige Gran Canaria. Ruten vil have opstart d. 4. november, og flyves en gang ugentligt, så solhungrende nordjyder kan komme på ferie allerede når de mørke måneder kommer her til efteråret.

Norwegian flyver allerede til tre spanske destinationer fra Aalborg, og oplever en stigende efterspørgsel til netop Gran Canaria på deres rute fra København. Derfor er det naturligt at udvide med en ny rute fra Aalborg.

Thomas Ramdahl, kommerciel Direktør i Norwegian udtaler:

Vi er meget tilfredse med efterspørgslen fra vores nordjyske rejsende. Derfor er det glædeligt at introducere en ny, direkte rute til Gran Canaria i vintersæsonen. Vi ser frem til at byde passagerer velkommen om bord på vores nye fly med gratis WiFi

Introduktionspris på 699,-

Norwegian lægger fra land med Billetsalget på den nye rute, ved at tilbyde billetter helt ned til 699,- til dem der booker først. Billetterne er allerede sat til salg, så det kan godt betale sig at booke sin ferie i vinteren nu.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *