Norwegian Reward – Tak for godt samarbejde!

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian Reward har været en vigtig samarbejdspartner og hovedsponsor for InsideFlyer.dk. Det er nu på tide at overlade pladsen som hovedsponsor til nogen andre, men det gode samarbejde fortsætter videre endnu.

Norwegian Reward har været vores hovedsponsor og en af vores vigtigste samarbejdspartnere gennem flere år. For os og for vores læsere, som lever og ånder for bonusprogrammer, er det en ære at samarbejde med et loyalitetsprogram som har modtaget flere udmærkelser som en af verdens bedste.

Norwegian Reward har modtaget flere udmærkelser de sidste år, blandt andet under Freddie Awards.

Vigtig bidragsyder

Som hovedsponsor har Norwegian Reward været en vigtig bidragsyder. Med hyppige kampanger og gode muligheder for at tjene ekstra CashPoints, har vi haft glæden af at dele mange gode tips med vores læsere. Flyselskabet Norwegian har også givet os spændende produktlanceringer og gode kampagner som får det til at klø i bookingfingeren.

Norwegian Reward har også været en vigtig bidragsyder i vores populære julekalender, hvor vi har uddelt CashPoints nok til at nå jorden rundt flere gange.

Gode CashPoint-deals og fede premier i julekalenderen skal vi selvfølgelig fortsætte med i fremtiden også.

Ny hovedsponsor på vej

Vi benytter anledningen til at takke Norwegian Reward for flere år som hovedsponsor, og for det gode samarbejde vi har haft og fortsat vil have.

Når Norwegian Reward nu træder af, overtager nogen andre stafetpinden. Vi kan ikke røbe hvem vores nye hovedsponsor er helt endnu, men vi kan love jer at dette bliver spændende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *