Norwegian starter direkte rute til San Francisco med priser fra 2.268,- kroner

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian kommer nu med endnu en ny direkte rute fra København. Denne gang er det til Oakland udenfor San Francisco med priser fra kun 2.268,- kroner. Du vil flyver i en af deres moderne Boeing 787 Dreamliners.

Ruten har sin første afgang den 28. marts 2017 og du kan allerede bestille nogle af de billige billetter. Vi har kigget på dette, da det altid er det interessante når Norwegian har nye ruter.

InsideFlyer DK - Norwegian - Direkte og billigt til San Francisco - oversigt
Norwegians lavpriskalender for april 2017 på rejser fra København til San Francisco.

Vi har i starten af april 2017 fundet nogle gode priser, og der er flere muligheder senere også. Et godt eksempel er følgende med afgang fra København den 22. april 2017 og direkte til San Francisco. Returen er den 25. april 2017 og dette får du til en pris til kun 2.268,- kroner.

InsideFlyer DK - Norwegian - Direkte og billigt til San Francisco
Eksempel på returrejse fra København til San Francisco i april 2017.

Vær opmærksom på at Norwegian ikke flyver til den “normale” San Francisco lufthavn, men til den mindre Oakland lufthavn. Oakland lufthavnen ligger på den anden side af San Francisco Bay, og er en klart mindre lufthavn. Dette gør også at den ofte har mindre kø og dermed forsinkelser. Transport-mæssig er der lidt længere indtil selve centrum af San Francisco.

At det er en direkte rute er bestemt positivt for alle rejsende ud af København og vil ganske sikkert give mere konkurrence på priserne fremover.

Norwegian har allerede følgende 9 direkte ruter ud af København:

 • Bangkok
 • New York
 • Los Angeles
 • Fort Lauderdale
 • Las Vegas
 • Orlando
 • Boston (ruten lukkes dog den 30. oktober)
 • Puerto Rico
 • Skt. Croix

Norwegians kommercielle direktør Thomas Ramdahl udtaler at:

Det er en glæde, at vi nu kan lancere en rute fra København til San Francisco; en by, der tilbyder sine besøgende et væld af fantastiske oplevelser. Dette er vores niende amerikanske rute fra København, og vi er glade for nu at give vores danske passagerer endnu flere rejsemuligheder til nogle af USA’s mest populære destinationer. Danskerne har taget rigtig godt i mod vores langdistanceruter, og rigtig mange af vores afgange har været stopfyldte. Det viser, at vores produkt med billige billetter kombineret med splinternye, mere miljøvenlige 787 Dreamliner-fly til spændende destinationer, bliver værdsat af passagerne

Norwegian vil flyve fra København til San Francisco (Oakland) fra 28. marts 2017. Ruten vil opereres med to ugentlige afgange (tirsdag og lørdag) på følgende tidspunkter:

 • Tirsdag
  • Udrejse – Afgang København klokken 16:10 og ankomst San Francisco klokken 18:00
  • Hjemrejse – Afgang San Francisco klokken 20:00 og ankomst København klokken 15:20 (dagen efter)
 • Lørdag
  • Udrejse – Afgang København klokken 14:25 og ankomst San Francisco klokken 16:15
  • Hjemrejse – Afgang San Francisco klokken 18:15 og ankomst København klokken 13:35 (dagen efter)

Billetter er allerede tilgængelige nu på www.norwegian.com.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Kommentarer

 1. Ole SP siger

  Så har vi endnu et medie der æder Norwegians of Daniel Kirchhoffs historier råt.
  Norwegian flyver IKKE til San Francisco – men til Oakland. Enhver der har prøvet at sidde fast på Oakland Bay Bridge ved hvor lang tid det tager – og hvor dyrt det kan være. Der er ikke ldit længere – der er MEGET længere.
  Yderligere nærmer det sig falsk markedsføring at skilte med priser der ikke inkluderer mad og bagage. Det er ikke en fair sammenligning. Jeg må sige at Daniell Kirchhoff snor jer godt. Ikke godt nok Insideflyer – ellers god side. Men det her er virkelig skuffende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *