Norwegian udskyder igen genstarten til USA

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det var ellers planen at de første ruter til USA skulle starte op i december 2020. Men nu ser det ud til at flyselskabet forlænge lukningen frem til og med marts måned næste år.

Ligesom mange andre flyselskaber er der ikke så mange passagerer til flyvninger og det er usikkert hvor stort et fragtsetup Norwegian har. Fragten er det som holder langt de flere ruter fra Europa til USA i gang.

Fra en kilde i SAS fik vi at vide at en tur til San Francisco i sidste uge faktisk var 50% fuld med passagerer og helt fuld af fragt. Dette er meget positivt, men næppe dagligdagen.

Vi forestiller os at Norwegian er meget mere afhængig af at der er mange passagerer ombord på flyene og derfor kommer ruterne fra til USA fra London Gatwick heller ikke i gang lige med det samme.

Så fra de sidste opdateringer er første mulige afgang den 28. marts 2021. Dette kan dog sagtens flyttes igen, hvis og så fremt at der ikke lukkes op for rejsende mellem minimum England og USA.

Den opdaterede tidstabel ser således ud:

  • London Gatwick – Boston eff 28MAR21 4 weekly (5 weekly from 05MAY21)
  • London Gatwick – Denver eff 29MAR21 3 weekly (4 weekly from 24MAY21)
  • London Gatwick – Los Angeles eff 28MAR21 5 weekly
  • London Gatwick – Miami eff 29MAR21 3 weekly
  • London Gatwick – New York JFK eff 28MAR21 1 daily
  • London Gatwick – Orlando eff 28MAR21 4 weekly
  • London Gatwick – San Francisco eff 28MAR21 4 weekly

Du kan booke din flybillet på ovenstående ruter fra marts måned næste år og frem til slutningen af juni måned næste år.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *